LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å redde Aleneforeldreforeningens avlastningstilbud Rødhette!

Hjelp oss å redde Aleneforeldreforeningens avlastningstilbud Rødhette!

Alle penger som samles inn går til å gi brukerne av avlastningstilbudet Rødhette normal åpningstid. Målet er å kunne holde åpent slik vi gjør i dag, hver helg fredager kl. 17.00 til søndager kl. 16.00

Forestill deg at du er helt alene med omsorg for dine barn. Du bor i en by der du ikke har et nettverk. Kanskje jobber du turnus eller helg, mens barnehagen bare holder åpent til 16.30 på ukedager? Kanskje du ikke har råd til å lønne en barnevakt eller ikke kjenner andre som kan passe barnet ditt? Hva gjør du da?

Aleneforeldreforeningens avlastningstilbud Rødhette er et tilbud der aleneforeldre i Oslo kan få avlastning og barnepass i trygge omgivelser slik at foreldrene kan jobbe, studere og delta i samfunnet. På Rødhette møter barna dyktige ansatte og kan overnatte mens alenemor- eller far er på nattevakt på jobben. Vi er et forebyggende tiltak som gjør det enklere for aleneforeldre i Oslo å håndtere hverdagen, jobbturnus eller bare få en pust i bakken.

Rødhette opplevde budsjettkutt på 210.000 kr fra Oslo kommune i 2022. Fra august må vi mer enn halvere tilbudet. Fra å være åpent hver helg fra fredager kl. 17.00 til søndager kl. 16.00, vil vi fra august  kun ha mulighet til å ha åpent i partallsuker lørdager kl. 10.00 til søndager kl. 16.00. Samtidig som vi opplever rekordstor pågang.

Mange av aleneforeldrene bruker Rødhette til å kunne jobbe turnus i helse- og omsorgsyrker og har faste turnuser som ikke vil passe inn med de nye åpningstidene våre. Vi har også foreldre som vil få innskrenket muligheter til å studere og ta høyere utdanning, eller få muligheten til å sosialisere.

Budsjettkuttet til gjøre at en krevende hverdagsturnus vil bli enda vanskeligere for aleneforeldrene som er avhengig av tilbudet Rødhette gir.

Vi ønsker å kunne fortsette å gi aleneforeldre i Oslo et forutsigbart avlastningstilbud.

For å kunne fortsette å gjøre den viktige jobben vi gjør trenger vi de 210.000 kr som Oslo kommune har kuttet. Det er ambisiøst, men det synes vi at vi skylder foreldrene og barna som er avhengige av tilbudet vårt! Ingen ting skal være uprøvd!

Vi setter stor pris på alle bidrag! Og hvis du ikke har mulighet til å støtte oss økonomisk, kanskje vi kan be deg pent om å dele innlegget vårt?

Alle barn fortjener en god, trygg og forutsigbar oppvekst. Og opplagte foreldre med overskudd til å kunne være den beste versjonen av seg selv.

Les mer om vårt arbeid på: www.affo.no/rodhette

Hjelp oss å redde Aleneforeldreforeningens avlastningstilbud Rødhette!

52 400 kroner innsamlet

210 givere
Avsluttet 30.11.2022
24% av 210 000 kr
Aleneforeldreforeningens avlastningstilbud Rødhette sitt profilbilde
Aleneforeldreforeningens avlastningstilbud Rødhette
Verifisert
Henriette Magnus står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Henriette Magnus er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×