LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Ukraina, innsamling til leie av trailer

Hjelp Ukraina, innsamling til leie av trailer

Alle penger som samles inn vil uavkortet gå til transport av innsamlet materiell til Ukraina. Vi har ingen administrative utgifter.

Nå trenger Ukraina vår hjelp! 

Vi trenger penger til å finansiere en trailer som skal bringe innsamlet hjelp til Dnipro, halvveis inne i Ukraina. Beløpet vi ber om er prisen for å leie traileren.

Norsk Ukrainastøtte 

https://www.facebook.com/norwayforukraine/ 

https://norskukrainastotte.com 

har siden 2014 sendt støtte til Ukraina. Vår 9.trailer ble sendt til Ukraina lørdag 26.februar, 2 dager etter krigen startet. Vi tror vi var først ute med å sende trailer ned. Siden da har vi vært med på å sende 5 trailere til. Vi har mye erfaring med å sende trailere, og har nå 100% kontroll på hele opplegget. (bilde fra lasting av trailer i februar)

Denne traileren vil bringe helt nødvendig materiell til de som forsvarer landet i Ukraina. Halvparten er innkjøpt praktisk utstyr som trengs for å hjelpe de som slåss for Ukrainas frihet, halvparten er medisinske hjelpemidler som skal gå til et militært sykehus hvor de som har blitt såret i krigen, militære som sivile, vil ha stor nytte av dem. Slikt utstyr har aldri vært lett tilgjengelig i Ukraina, og pga krigen er etterspørselen enorm, og tilgangen nesten borte. 

Bilder

Her er noen bilder fra 2022, alt av utstyr vi har sendt ned til Ukraina. Som synes en blanding av militært og humanitært. Før 24.februar drev vi primært med humanitært, men nå er det en blanding fordi det gir ikke mening å støtte kun humanitært uten at vi får stoppet krigen. Sålenge den fortsetter vil bare lidelsene til det ukrainske folk øke.  

Forsvaret av Ukraina er forsvaret av demokratiet slik vi kjenner det, og vi har absolutt ikke noe annet valg enn å hjelpe alle i Ukraina nå til å stå imot invasjonen fra Russland. Til det trenger vi din støtte!

PS:traileren vi skal leie er fra et ukrainsk firma. Det er viktig nå å hjelpe det ukrainske næringsliv til å overleve, og vi gjør vår lille skjerv ved å bruke en trailer fra Ukraina, med ukrainsk sjåfør. I tillegg er de minst 20000kr billigere enn norske transportfirmaer, som kun vil levere til Polen, ikke inn i Ukraina. Så vinn/vinn for oss.

Hjelp Ukraina, innsamling til leie av trailer

32 400 kroner innsamlet

65 givere
Avsluttet 29.07.2022
75% av 43 000 kr
NORSK UKRAINASTØTTE mottar pengene
Arnstein Tranøy sitt profilbilde
Verifisert
Arnstein Tranøy
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Arnstein Tranøy er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×