Hjelp oss å få Kristine og Lars Christian på banen igjen🏎️🏁
12 200 kr
26 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

24% av målet oppnådd
12 200 kr24 % av 50 000 kr

Hjelp oss å få Kristine og Lars Christian på banen igjen🏎️🏁

Alle pengene går uavkortet til å kjøpe/bygge biler til NMK's Landsfinale for Senior

Kjærlighet gjør blind heter det seg. 

Og rablende kokko. 

Om det var tilfellet i 2016 når Kristine valgte å sette seg inn i bilcrossbilen til kjæresten Lars Christian på egenhånd vites ikke. 

Men merkelig nok gjorde lukten av bensin, varmt metall og lyden av rusende motorer noe med henne, og når hun begynte å barbere sekunder av kjøreturen til den lokale Prixen på Pollestad fant man ut, både for samfunnets og Kristines skyld, at dette burde gjøres i kontrollerte former på en bilbane.

Det lokale trafikkpolitiet var helt enig og feiret med kake på lensmannskontoret.

Spol tiden frem til Juli 2022 og både et og to og tre troféskap har blitt måttet handlet inn, og nå skulle Damelandsfinalen til pers.

Kristine lå nydelig an, men så fant en kar ved navn Murphy at han skulle stikke innom og Kristine endte opp med å få med seg sin kjære bil hjem i en plastpose.

Om ikke så lenge står sjølvaste Seniorlandsfinalen for tur, og frem til bilen ble lagt i respirator hadde hun alle mulige ambisjoner og muligheter til å hevde seg. Og ikke nok med det.

For der de fleste kjærestepar sitter i hver sin ende av sofaen og swiper på seg senebetennelser på mobilen, eller subber rundt på urkjedelige "kjæresteturer" til Paris og Barcelona har Kristine og hennes nevnte verre halvdel Lars Christian rett og slett gjennom sin felles lidenskap for galmannskjøring gått hen å bli kvalifisert til Seniorlandsfinalen BEGGE TO. 

Dette er jo en kjærlighetshistorie som ikke kan gå til spille. Intet våger, intet vinner som det heter seg, så derfor har venner, familie og bekjente bestemt seg for å gjøre alt de kan for gi bilen all mulig TLC, sjokomelk og rehabilitering for å kanskje få til et vaskeekte Lynet McQueen comeback.

Men dette koster såklart (sjokomelk til biler er dyyyyrt) så en Spleis er opprettet for at lokalsamfunn, venner, familie, statsministere og ikke minst det lokale trafikkpolitiet skal kunne bidra til å få Kristine og Lars Christian på banen igjen.

UP på Jæren har prøvd å selge nakenkalendere til inntekt for Kristine og Lars Christian, men vi tror at Spleis vil funke bedre.

Tusen takk for alle bidrag, så håper vi at vi får inn nok til at Kristine og Lars Christian kommer på banen igjen og skurer gulvet med motstanderne.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Kristine Salte
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Kristine Salte er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×