LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Stiftelse trenger midler til inkluderende aktiviteter og workshops for ungdommer i Bergen.

Stiftelse trenger midler til inkluderende aktiviteter og workshops for ungdommer i Bergen.

Alle pengene som samles inn går til å kjøp og leie av nødvendig utstyr i forbindelse med kurs og arrangementer. Dj utstyr, PA anlegg og leie av lokaler er blir våre største kostnader, så her trenger vi god hjelp fra alle som har mulighet.

Har nylig opprettet en stiftelse sammen med gode venner, og nå er det på tide å skape aktiviteter og muligheter for ungdommer fra alle kanter og kroker i Bergen By. Jeg har selv i mange år drevet med musikk og har en enorm interesse for basketball, som jeg selv spilte da jeg hvar yngre. Det beste jeg har å tilby ungdommen er ting jeg selv brenner for og er engasjert i. Som arrangør og labelsjef står jeg bak mye kultur i vår by, og nå er det på tide å virkelig gi tilbake. 

Det finnes i dag mye bra workshops i byn, men mange av disse er ofte basert på instrumenter og sjangre som rock og pop. Ungdommene fra for eksempel Loddefjord og Løvstakken er veldig ofte interresert i de tingene jeg nevnte over, og jeg føler at de fort blir ekskludert fra en del av tilbudene rundt i byen. Gjennom workshops i Beatmaking, skriving, rapkurs, dj og film og foto skal vi prøve å legge til rette for videre utviklig, og bygge opp under interessen som allerede ligger der. 

En annen stor fordel er vårt nettverk og at de kanskje her får anledning til å bli kurset av sine idoler og folk som kommer fra de samme plassene som dem. Planen er å arrangere åpne haller på kveldstid og i helgene. Her er jeg allerede i dialog med Gimle Basketklubb som per i dag holder åpen på lørdagene, her har vi lyst å være med på disse kveldene, men og sette opp scene og PA der de som har vært på kurs kan teste nye triks de har lært på workshops. 

7 august har vi vår første event og introduksjon til hva vi holder på med 

Link til event: https://bit.ly/3RMSrvV 

Her blir det 3vs3 basket turnering på Usf sin parkeringsplass som er avlukket for biler hele sommeren. Her skal vi samle ungdommer fra hele Byen, dj's som spiller god musikk, gratis mat til de som er der og fine premier til vinnerne av turneringen. Vi har og fått med landslagspilleren Karamo sin stiftelse «Save a Soul» og Bærekraftig liv Løvstakken , som oppfordrer alle publikummere å ta med seg klær og sko som kan doneres til de. På kvelden blir det innendørskonsert med noen av de mest populære blant kids i bergen. Her blir det Cover charge, men prisen er dog 1/4 av hva en slik kveld vanligvis ville kostet. 

Kulturrådet og kommunen er allerede med på laget og har vært til stor hjelp i starten, men vi trenger all hjelpen vi kan få, så vi kan gjøre mer av dette og kanskje nå ut til enda flere. Med tiden er vårt ønske å åpne en ungdomsklubb som driftes året rundt, arrangere ungdomskonserter og ikke minst donere vekk pengegaver og støtte til nye talenter. Vi har alt på plass for å tilby videre muligheter til våre kursgåere gjennom label, booking og vårt eget studio på Usf verftet. Så her er det store muligheter for videreutvikling og oppfølging. 

Dette er ikke penger som skal brukes til lønn, men utelukkende til leie av utstyr, betaling til kursholdere, leie av lokaler og innkjøp av nødvendig utstyr. 

Full prosjektbeskrivelse kan sendes til de som ønsker dette. Håper inderlig du vil være med på et prosjekt jeg føler trengst mer enn noensinne.

Artikkel om Basket-boom i Norge: https://www.tv2.no/a/14916180/?fbclid=IwAR18_rhghhpPFSXx4OPrNMzla--us3FMc_K5bMXx47oG3vnDhofgfeSYieY

Stiftelse trenger midler til inkluderende aktiviteter og workshops for ungdommer i Bergen.

21 550 kroner innsamlet

62 givere
Avsluttet 13.08.2022
21% av 100 000 kr
FEMTI-71 AS mottar pengene
Girson Felix Dos Santos Dias sitt profilbilde
Verifisert
Girson Felix Dos Santos Dias
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Girson Felix Dos Santos Dias er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×