LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for HJELP VÅR VENN Å LEVE

HJELP VÅR VENN Å LEVE

Alle pengene som samles inn går til behandling for Stig. Dekkes behandlingen av Norge, ønsker vi at deler av pengene går til å dekke opphold/utgifter til kona, slik at ho kan være sammen med han. Overskuddet går til kreftforeningen til forskning.

På vegne av vår gode livsglade venn, Stig på 52 år - velger vi nå, med samtykke fra han å opprette denne spleisen.

Dette med håp om å kunne bidra økonomisk og tidsnok til en behandling i utlandet, slik at han forhåpentligvis får masse gode leveår sammen med sin kone, sine barn, barnebarn og venner.  I 2020 fikk Stig diagnosen kreft i prostata med spredning til bekken og skjelettet. Han har fått god behandling i Norge, som frem til nå har hjulpet.Stig fikk plass på en internasjonal studie om presisjonsmedisin mot kreft- IMPRESS-Norway  men dessverre så hadde han ikke gener som det fantes behandling for. 

Norge har nå ikke mer behandling og tilby, og dermed har kreft legen til Stig, den 14/7-22  søkt om behandling i utlandet- Helsinki. Der finnes det en behandling, som viser seg og være svært effektiv, men også svært kostbar. Behandlingen er ikke godkjent i Norge, og det er søkt om å få denne dekket. Hvor lang behandlingstid det er på å få svar om dette dekkes, vet ingen. Og det er i påvente av dette, denne spleisen opprettes. Vi har INGEN tid og miste.

 Denne behandlingen kan forlenge livet til Stig med flere år. Og det haster å komme i gang. Denne behandlingen er kostbar, og Stig vil trenge mellom 8 og 10 behandlinger. Den første behandlingen koster ca 170.000 Norske kroner. De andre 150 000 kr pr behandling. Tilslutt vil behandlingen anslåsvis komme på rundt 1.5 million norske kroner.

Vi ønsker og hjelpe vår gode venn Stig ,til og leve lengst mulig. Nå må vi stå samlet. Vi håper at alle ønsker og bidra, ingen sum er for liten. Alle «monner drar».

Skulle det vise seg at behandlingen dekkes av Norge, ønsker vi at deler av pengene skal dekke opphold/utgifter til Stig sin kone Ragnhild, slik at hun kan være sammen med han under behandlingen. Om Stig feller fra under behandlingen, vil deler av pengene gå til Ragnhild for dekke utgiftene. Overskytende penger går uavkortet til Kreftforeningen, etter ønske fra Stig.

Tusen takk for at nettopp DU tok deg tid og lese dette. Litt lenger ned finner du Stig sine egne ord, samt link til behandlingen i utlandet. 

På vegne av Stig og familien, Med hilsen  Alle dine venner <3

 You´ll never walk alone. 

Mitt navn er Stig Ditlefsen, er jeg er 52 år, gift og har 2 voksne barn og 2 barnebarn. Har hatt et fantastisk og innholdsrikt liv. Fotball har vært viktig i livet mitt, og jeg har vært trener for barn og damelag i over 20 år, og det med å utvikle mennesker har vært i høysete. 

Har hatt mange forskjellige jobber, men det som har gitt meg mest er jobben med utviklingshemmede, som jeg hadde i 7 år. I 2019 startet jeg i ny jobb, hvor jeg jobbet med psykisk syke voksne innvandrere,  Dette trivdes jeg veldig godt med.I Januar  2020 fikk jeg mitt livs tøffeste jobb og utfordring, kampen mot livet, kampen mot å overleve.En telefonsamtale jeg skulle ønske noen aldri fikk. Som plutselig snudde om på hele livet mitt.Jeg hadde uhelbredelig kreft.  Kreft i prostata med sprengning. Sykehuset i Tromsø har vært fantastiske og jeg er de evig takknemmelig for alt de har gjort for meg, slik at jeg skal ha det bra og kunne leve lengst mulig. Jeg kom meg gjennom nåløyet, og på IMPRESS-Norway, en stor nasjonal studie om presisjonsmedisin mot kreft, men jeg hadde ingen gener som det fantes behandling for.Jeg har nå fått beskjed at Norge ikke har flere  behandlingsmuligheter for meg.Men i utlandet og denne gangen Helsinki så fantes det en mulighet, en behandling med gode resultater, som kan forlenge livet mitt med mange år. Jeg har et ønske og et håp om å leve så lenge som overhodet mulig. Det er søkt om å få dekt denne behandlingen, men hvor lang tid det tar på å få svar, vet ingen. Jeg har hatt denne sykdommen i 2,5 år, og pr no så føles kroppen veldig bra.

Har noen små problemer men ikke noe å klage over, men jeg vet at dette kan endre seg fort. Har ikke fått noen beskjed om hvor lenge jeg kan leve med denne sykdommen, men vet jeg kommer til å dø av den. Men sier selv jeg, at jeg skal leve til jeg er 75 år. Takk for at du tok deg tid og lese dette.

Med vennlig hilsen Stig. 

Link om behandling : 

https://www.novartis.com/news/media-releases/novartis-177lu-psma-617-significantly-improves-overall-survival-and-radiographic-progression-free-survival-men-metastatic-castration-resistant-prostate-cancer-phase-iii-vision-study

HJELP VÅR VENN Å LEVE

590 300 kroner innsamlet

1 737 givere
Avsluttet 30.11.2022
39% av 1 500 000 kr
Stig Håvard Ditlefsen sitt profilbilde
Verifisert
Stig Håvard Ditlefsen mottar pengene
Guro Marthinsen Jakobsen sitt profilbilde
Verifisert
Guro Marthinsen Jakobsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Guro Marthinsen Jakobsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×