LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Gjerdrum-Radiumhospitalet!

Gjerdrum-Radiumhospitalet!

Pengene som samles inn, går til Kreftforeningen.

Etter fjorårets suksess, frister dette til gjentagelse i år. Med god hjelp fra venner, familie, kjente og ukjente, klarte jeg å samle inn rett i underkant av 30 000 kr til Kreftforeningen, ved å gå fra Gjerdrum, der jeg bor, og inn til Radiumhospitalet. Dette er en tur på ca. 4 mil som jeg brukte ca. 7-9 timer på, med litt pauser underveis. 

De av dere som kjenner meg og min historie, vet at 6.august er en viktig merkedag for meg. Det var på denne dagen, i 2018, jeg fikk kreftdiagnosen min. Den har snudd livet mitt opp ned, både på godt og vondt. Jeg har møtt så mye kjærlighet på denne reisen, samtidig som jeg har opplevd store sorger. Nå har det gått 4 år siden jeg fikk kreft, men jeg blir aldri helt ferdig med det, selvom jeg er kreftfri. Jeg er frisk, utad, men det er absolutt et liv før og etter kreft. Og dette tror jeg nesten man må ha opplevd selv for å kunne skjønne hva jeg snakker om. Enten du har vært syk selv, hatt kreft i nærmeste familie eller jobber innenfor dette fagfeltet. De fleste av oss kjenner noen som har hatt kreft eller lever med kreft nå.

Denne turen er ikke bare for min egen del, men for alle som er berørt av kreft.

I min jobb som helsesekretær ved et legesenter, opplever jeg daglig kontakt med kreftpasienter. Jeg merker at dette gjør noe med meg. Når jeg leser journaler og det står: "pakkeforløp for kreft", så stikker det i hjertet mitt. For jeg husker så veldig godt den første gangen jeg hørte ordet "kreft" og at det gjaldt meg og min kropp. Jeg får så lyst til å hjelpe alle og gi de den beste hjelpen de kan få. Noen ganger forteller jeg om meg selv, andre ganger lar jeg være. Det kommer helt ann på situasjonen. 

SÅ, INATT/IMORGEN TIDLIG STARTER JEG PÅ TUREN INNOVER TIL RADIUMHOSPITALET! JEG HÅPER JEG FÅR EN LIKE BRA HEIAGJENG I ÅR, SOM IFJOR, FOR DET VAR HELT RÅTT! OG HVIS DET ER NOEN SOM HAR LYST TIL Å SLENGE SEG PÅ, Å GÅ NOEN KILOMETER MED MEG, SÅ SEND MEG EN MELDING!

ELISE 

Gjerdrum-Radiumhospitalet!

16 420 kroner innsamlet

59 givere
Avsluttet 07.08.2022
164% av 10 000 kr
Elise Skare Eriksen sitt profilbilde
Verifisert
Elise Skare Eriksen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Elise Skare Eriksen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×