LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bidra til utviklingen av Brovoll gård

Bidra til utviklingen av Brovoll gård

Alle bidrag, store og små, vil øremerket gå til å få innlagt vann til hestene og utvikle sanitærfasiliteter i stallen.

Heisann!

Mitt navn er Hanna, jeg er 26 år og er utdannet ridelærer. For nesten et år siden kjøpte jeg en gård i vakre Sørreisa i Nord-Norge. Gården var gammel, men full av potensial til å utvikle noe helt spesielt. Målet er å utvikle gården til å bli et samlingspunkt for alle som liker dyr. Gården skal være både for de som har egen hest, men også etterhvert et tilbud for de som ønsker å lære mer om dyrene. Det er mangel på besøksgård i området - det har jeg lyst til å gjøre noe med! Jeg ser for meg at høner, lama, sau, kanin og hund etterhvert skal få husrom på gården. Jeg ønsker at Brovoll gård skal være et tilbud til både lokale og tilreisende, og på den måten være med på å bidra til aktivitet i Sørreisa.

Å etablere en slik gård er dyrt og tidkrevende, men jeg er ung og veldig motivert til å få dette til. Jeg har en fantastisk krets rundt meg som stiller opp med arbeidskraft, men den økonomiske biten må jeg dekke helt alene, og dette er bakgrunnen for at jeg har opprettet en spleis.

Vi har kommet godt i gang med arbeidet med gården. Da jeg hadde 2 hester fra før av var det ingen tvil om at det var stallen som var førsteprioritet. Hestene måtte ha tak over hodet før vinteren - dyrevelferden først! Utgangspunktet var en utslitt fjøs og en mer moderne produksjonsbygning. Det ble nytt betonggulv, isolasjon i vegger og gulv og innvendig kledning før 7 hestebokser tilslutt sto klar - og alle er nå leid ut. På uteområdet har vi fått satt opp luftegårder og beiter til hestene, og allerede nå er det flere hester her på sommerferie! I sommer fikk vi ferdigstilt den nye ridebanen på 30*70 meter som gir gode treningsmuligheter for hest og rytter. Men utgiftene med ridebanen viste seg å være ganske mye mer enn forventet, og det gjør at jeg nå må søke litt hjelp for å klare å få til neste oppgradering: innlagt vann i stallen.

I dag henter vi vann fra kjelleren i gårdshuset, som er ca 100 meter fra stallen, og dette er veldig tungvint. Innlagt vann vil gjøre stallen lettere å drive, men vil også gi hestene bedre velferd i form av enklere sårstell og andre ting som krever varmt vann. Med innlagt vann får vi mulighet til å etablere toalett og bad for de tobeinte brukerne av stallen. Nå jobber vi beinhardt for å få dette til da innlagt vann også er krav før stallen kan utvikles mer mtp antall hester oppstallet.

Utgiftene til å få innlagt vann og bad i stallen er estimert til ca 200 000 kr, og alle bidrag, store og små, vil øremerket gå til dette.

Jeg takker på forhånd for alle bidrag! Om du og din familie vil bli nærmere kjent med gården er dere hjertelig velkommen på besøk! Ring meg på forhånd sånn at vi er sikker på at vi er hjemme og klare for å ta i mot dere. Telefon: 97101223. 

Velkommen til Brovoll gård!

Bidra til utviklingen av Brovoll gård

29 700 kroner innsamlet

113 givere
Avsluttet 04.09.2022
59% av 50 000 kr
Hanna Malene Pettersen sitt profilbilde
Verifisert
Hanna Malene Pettersen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Hanna Malene Pettersen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×