LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for VM i Trugeløp 3.sep 2022

VM i Trugeløp 3.sep 2022

Reisekostnader til VM i Argentina

Det som startet som en enkel, artig og spennende invitasjon til en konkurranse i 2020, ble plutselig om til ett verdensmesterskap nå i september 2022.

Etter to år med kanselleringer av vanlige løp i 2020 og 2021, ble jeg i høst forhåndsinvitert til VM i Trugeløp i Argentina, som går av stabelen den 3.september 2022. 

Som den eneste nordmannen som skal delta i dette verdensmesterskapet, så har jeg endelig,etter par runder med covid i februar og juni, bestemt meg for at dette må gjennomføres.

Siden jeg er så heldig at jeg er invitert til dette VM, får jeg dekket 4 netter der mesterskapet skal avholdes, like ved Andesfjellene og blir hentet tur/retur flyplass, konkurransekontingenter og konkurranseklær. 

Men flybilletter, resterende overnattinger, og annet til opphold og kostnader i forbindelse med konkurransen, går fra egen lomme.

Det er en lang tur som går fra Trondheim-Oslo-Buenos Aires- Neuquen. Og der i fra hentet- og kjørt opp til Copahue. Hvor løpet skal holdes. 

Jeg skal ha med meg en for å slippe å reise alene til Sør-Amerika, og alt av spleis vil gå rett til reisekostnader, der vi  må belage oss på nærmere 40 timers reise totalt, en vei.

Jeg er også så heldig som har fått sponsorer som har sponset meg med konkurranse truger fra Hansi.no, Sport1 Stjørdal sponser med løpesko, H2 med deler av flybilletter. Men fremdeles vil turen koste en hel del. Med flystreiker, covid og mye endringer i økonomien verden rundt, så blir dette en kostbar tur, men..en drøm og opplevelse som bare må gjennomføres. 

Har du lyst å være med å bidra til at jeg kan delta i VM i Trugeløp som eneste fra Norge? 😄 

Takknemlig for alt av stort og smått, og lykkeønskninger! 

Jeanette

VM i Trugeløp 3.sep 2022

1 500 kroner innsamlet

5 givere
Avsluttet 21.08.2022
15% av 10 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Jeanette Ekrann Wingsternes Jackson-Aston er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×