LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Kristiansund Skolekorps Drill skal representere Norge i EM Italia   Oktober 2022

Kristiansund Skolekorps Drill skal representere Norge i EM Italia Oktober 2022

Finansering av halleie, drakter, trener og koreografikostnader.

Landslag fra Kristiansund

Kristiansund skolekorps drill vinner NM i korpsdrill og blir invitert av Norges Musikkorpsforbund til å representere Norge i EM i Italia

Kristiansund og Nordmøre har stolte og historiske tradisjoner når det gjelder idrettsutøvere som har markert seg både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Lokale fotballspillere, brytere, svømmere med flere er kjente over hele verden etter sin innsats med flagget på brystet, og kanskje verdens mest kjente nordmann, Ole Gunnar Solskjær, er en stolt ambassadør for hjemstedet sitt.

Nå har byen vår utviklet en ny generasjon utøvere som gjennom hardt arbeid gjennom flere år har nådd internasjonalt nivå.

Drillerne fra Kristiansund Skolekorps vant sin klasse under årets NM på Lillehammer og fikk i den anledning invitasjon til å delta som nasjonens representanter til EM i Italia høsten 2022.

Norges Musikkorpsforbund har ikke de samme økonomiske musklene som mange andre særforbund innen idretten. Det betyr at den største økonomiske byrden, faller på eget lag og forening. I den forbindelse søker vi økonomiske støttespillere som vil hjelpe oss til å utvikle landslagsutøverne våre videre, slik at vi kan delta på EM og representere både Kristiansund, Nordmøre og Norge på best mulig måte.

Den økte aktiviteten fører til ekstra kostnader, og vi bidragene vi måtte få, skal brukes til bl.a. halleie, drakter, trener og kostnader til koreografi.

Årets EM arrangeres i Lignano, Italia. Arrangementet gjennomføres i skolens høstferie i oktober, og det er elleve av troppens utøvere i alderen 13 til 19 år som skal delta. Dette er rett og slett en stor prestasjon av våre utøvere som for aller første gang skal få representere Norge i et europeisk mesterskap.

Dette er en historisk begivenhet for Kristiansund generelt og Kristiansund Skolekorps spesielt.

Kristiansund Skolekorps Drill skal representere Norge i EM Italia Oktober 2022

19 000 kroner innsamlet

29 givere
Avsluttet 30.09.2022
25% av 75 000 kr
Traditional Majorettes Corps kristiansund Skolekorps Drill sitt profilbilde
Traditional Majorettes Corps kristiansund Skolekorps Drill
Verifisert
Runar Frøytun står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Runar Frøytun er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×