LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Gamere Mot Barnekreft Lvl 3
Barnekreftforeningen
På twitch.tv/komplettno vil det trekkes premier. Vil du være med i konkurransen?

Gamere Mot Barnekreft Lvl 3

Alle pengene som samles inn går til Barnekreftforeningens arbeid for barn og unge som rammes av kreft, og til videre forskning på barnekreft.

Kjære gamere! Fjorårets innsamlingsstream ble større enn noen kunne sett for seg. Dere lagde fantastisk stemning og samlet inn vanvittige summer til en viktig sak! La oss være enige om at vi ikke kan være noe dårligere i år. 24. – 26. november 2022 med oppstart kl. 18:00 kjører vi i gang en ny innsamlingsstream. Det blir 54 timer med morsom underholdning, fete gjester og selvfølgelig masse bra gaming!

Annen hver dag får et barn i Norge kreft. Det er fremdeles den hyppigste dødsårsaken blant barn i alderen 1-14 år i Norge, og rundt 70% av de som overlever lider av synlige og usynlige plager som en følge av den tøffe behandlingen.

Dette ønsker vi GAMERE å gjøre noe med! Sammen skal vi jobbe mot målet om at ingen barn skal dø av kreft.

Takket være de 4,5 millionene Gamere Mot Barnekreft har samlet inn de to siste årene har Barnekreftforeningen kunnet bidra til nye livsviktige forskningsprosjekt. Bli med og gjør en forskjell. Vinn fantastiske premier. Skru på skjermen torsdag 24. november klokken 18:00 og delta på en av årets viktigste streams!

Barn og kreft hører ikke sammen! Gjennom din deltakelse er du med å bekjempe barnekreft.

Vis din støtte til barn og unge som rammes av kreft og deres familier. Følg streamen her: https://www.twitch.tv/komplettno

Gamere Mot Barnekreft t-skjorten: Det var så mange som ville kjøpe t-skjortene vi hadde på oss i fjor. Vi har derfor lagt ut t-skjorta for salg hvor hele overskuddet går direkte til Barnekreftforeningen

På årets gjesteliste finner du blant annet Thomas Paste, Klokkis og msvosch, Jonas Lihaug, Level Up, Nerdelandslaget og EllieK. Sammen med denne buketten av flotte mennesker skal vi gjøre vårt beste for å skape en fantastisk seeropplevelse fullstappet med godt innhold.

Det er ingen innsamlingsstream uten premier, giveaways og konkurranser. Under Gamere Mot Barnekreft Level 3 vil vi overgå alle tidligere streams, ikke bare med tanke på antall produkter – men også variasjonen. Ved siden av faste slagere som komponenter, gaming-tilbehør og gamingmøbler kommer vi under streamen til å dele ut (SPOILER 😊): Støvsugere, TV-er, high-end gaming PC-er (say what?), Smarthjem-produkter, konsoller og mye mye mer!

Tune in torsdag kl. 18:00 og bli med på moroa!

------------------------------------------------------------------------------------

* Under finner du eksempler på premier du kan vinne i løpet av streamen.
Meld deg på i det lyseblå banneret lenger opp på denne siden for muligheten til å stikke av med en av de fantastiske produktene! Ved å melde deg på listen er du med i ALLE premietrekningene i slutten av streamen på lørdag!

Gamere Mot Barnekreft Lvl 3

1 263 217 kroner innsamlet

2 699 givere
Avsluttet 30.11.2022
126% av 1 000 000 kr
Barnekreftforeningen sitt profilbilde
Barnekreftforeningen mottar pengene
Komplett.no sitt profilbilde
Komplett.no
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Komplett.no er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×