LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Mat til familier i Pakistan

Mat til familier i Pakistan

Pengene som blir samlet inn går til nødhjelp til familier som har mistet alt.

Pakistan er rammet av en stor flomkatastrofe på grunn av ekstreme nedbørsmengder. En tredjedel av landet står under vann. Nå kan vi være med og hjelpe. For 300 kroner kan du gi mat til en familie i to uker.

Pakistan er rammet av det verste monsunregnet noensinne. En tredjedel av landet står under vann. Mange familier har mistet alt. 

NMS samarbeider med Church of Pakistan. Peshawar bispedømme gir mat og enkelt kjøkkenutstyr til familier som har mistet hus og hjem på grunn av den voldsomme flommen som har rammet store deler av Pakistan.

For 300 kroner kan en familie få mat i to uker!

Siden midten av juni har monsunregnet strømmet ned og forårsaket kaos mange steder i landet. Over 33 millioner mennesker er påvirket av flommen. Tusenvis av hus er ødelagt og store verdier er gått tapt. Avlinger, buskap, veier, broer og jernbaner er ødelagt over hele Pakistan. 

Ifølge Frontier News, et nyhetsbrev fra Peshawar bispedømme, er dette det verste monsunregnet noensinne. Fjellområdene i provinsen Khyber Pakhtunkhwa i nord-vest har fått store skader, og folket ved foten av fjellene er sterkt påvirket, særlig i Swat, Swabi Nowshera, D.I.Khan og Tank.

Church of Pakistan er en liten aktør med små ressurser, men de kjenner området godt og har nær kontakt med noen av de som er hardest rammet. Med hjelp fra norske givere kan de gi akutt hjelp til de som trenger det aller mest. Rab Nawaz, sekretær for utviklings- og nødhjelpsavdelinga i bispedømmet, skriver at kirken vil gi matvarer, toalettsaker, vannkanner, propanapparat og annet enkelt kjøkkenutstyr til familier som har mistet hus og hjem i flommen.

Tusen takk for din viktige gave!

Mat til familier i Pakistan

90 000 kroner innsamlet

173 givere
Avsluttet 09.10.2022
75% av 120 000 kr

Om organisasjonen

NMS finnes for å utrydde fattigdom, bekjempe urettferdighet og dele troen på Jesus.

Ingen foreldre skal måtte velge mellom mat, medisiner eller skolegang for sitt barn. Alle fortjener å ha mulighet til å delta i samfunnet. Alle mennesker har rett til å høre om Jesus og selv velge hva de vil tro på.

Sammen forandrer vi verden, ett menneske om gangen!


Organisasjonsnummer: 940 325 501
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
DET NORSKE MISJONSSELSKAP er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×