LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Alle skal ha like muligheter til å feire jul !

Alle skal ha like muligheter til å feire jul !

SpareBank 1 BV heier på lokale initiativ som gir folk glede og følelsen av å høre til. Derfor støtter vi denne spleisen med 50.000 kroner og håper du vil bli med på spleiselaget også. Lite eller stort bidrag, det spiller ingen rolle.

Hvorfor samler vi inn penger ?

Desember er en måned som mange barn, mammaer og pappaer gruer seg til. For veldig mange handler det om en økonomi som er så vanskelig over lang tid at det blir umulig å feire jul på samme måte som alle oss andre. Juleribbe, dessert, gaver og juletre blir ikke en del av julen, og vi mener at sånn kan og skal det ikke være for noen barn.

Det handler ikke om å skape en overflod av gaver, det handler om å sørge for at barn og foreldre som har det skikkelig tøft skal få den samme muligheten til å glede hverandre i julen.

Hva gjør vi ?

I hele desember feirer vi julaften hele 15 ganger i våre lokaler. Vi ber inn familier til oss, der vi har laget en perfekt stue med den fineste julestemningen du kan tenke deg. Til og med utsikten er av snø og 20.000 julelys i trærne. Vi serverer deilig julemat for familiene, vi har stort flott juletre og vi koser oss en hel kveld - uten en eneste bekymring. Og ja, selvfølgelig kommer julenissen. Alle barna får flotte gaver. Totalt vil ca.150 gjester feire jul hos oss i år, og vi trenger all den hjelpen vi kan få.

Hvem kommer til oss ?

I julen 2017 kommer det familier som opplever at økonomien er så vanskelig at de har behov for en utstrakt hånd slik at årets julefeiring blir tilnærmet lik slik som andre familier opplever julen. Det kommer også familier til oss som har alvorlig syke barn, der julen og desember blir så tøff, vanskelig og slitsom at det å komme til et perfekt dekket bord er noe som betyr veldig mye. Det er også andre situasjoner som krever at voksne hjelper til, og disse barna og familiene kommer også som våre gjester i år. 

Alle skal ha like muligheter til å feire jul !

56 255 kroner innsamlet

22 givere
Avsluttet 27.12.2017
RETT FRAM OPPLEVELSER sitt profilbilde
RETT FRAM OPPLEVELSER mottar pengene
Ronny Andre Johnsen sitt profilbilde
Verifisert
Ronny Andre Johnsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ronny Andre Johnsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×