Furnes Skiløperforening bygger 8-10meters hoppbakke på Nybygda Skistadion
1 780 kr
4 givere
5 dager igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

Logo SpareBank 1 Østlandet

Hver ukedag i uke 38-41 og 44-48 deler SpareBank 1 Østlandet ut 10 000 kroner til gode prosjekter som har søkt om Alle Henda-midler. Se alle vinnerne her.

0% av målet oppnådd
1 780 kr0 % av 198 650 kr

Furnes Skiløperforening bygger 8-10meters hoppbakke på Nybygda Skistadion

Alle pengene som samles inn skal gå til innkjøp av en K8-10 hoppbake hvor ovarennet er i trykkimpregnert treverk og galvanisert stål. Fundamentert og gravd ut i terrenget. Det legges opp til en helårsbakke med plast.

Hoppbakkene lå tett i Furnes i gamle dager. De lå på rekke og rad fra Furuberget i sør og nordover mot allmenningsgrensa i Furnesåsen.

Vi husker navn som Hovebakken, Lierbakken, Holsbakken, Gamle Hammar'n, Furuberget, Nordbakken, Vikerkollen og Vesle Viker'n. Det var like mange bakker i Vang og Veldre. Hamar hadde Holsetbakken, Galgeberget.

Slik er det ikke lenger. Skihopping har blitt en smal idrett, med få aktive, stort alvor og skrumpende bredde. Vi ønsker å gjøre noe med dette, og bringe hoppbakkene tilbake til der barn og voksne driver skiidrett.

Vi ønsker å få til en liten hoppbakke med tilgjengelige hoppski med langrennsbindinger, som er tilgjengelig hele sesongen, og hvor trenere kan fremme hoppsporten i en tidlig alder.

SpareBank 1 Østlandet er banken som deler med oss, og skal nå ut med 10 millioner kroner til frivillige hender. Vi har selvsagt rukket opp hånda og sagt at vi er et prosjekt som fortjener litt oppmerksomhet, og gjerne et økonomisk bidrag.

Vi har allerede fått støtte fra Amedia og Sparebankstiftelsen Hedmark, men det gjenstår fortsatt å samle inn halve beløpet.

Vi håper alle som brenner for det samme som oss, har lyst til å lese, like, dele, støtte og kanskje melde seg selv til innsats.

Vi arrangerer sammen med Nybygda IL Ski, Junior Norgesmesterskapet i langrenn i 2024. Vi jobber hardt med rekruttering, legger til rette for skiløpersporten, organisert idrett og frivilligheten.

Hoppbakken vil være inngangsporten for mange barn til det interkommunale hoppanlegget i Lierberget, hvor vi drifter 4 større bakker fra K15 til K70.

Furnes Skiløperforening har 3 hoppere som har hoppet lengere en 200m, noe vi er svært stolte over. Vi må la barna prøve hoppsporten og la de tørre å utfordre seg selv, så kan de nå så langt de vil.

I tillegg til mulighet for å støtte spleisen med valgfritt beløp, kan man også kjøpe fine gratulasjonskort som sendes rett hjem til kjøper via Helthjem.

Hoppsporten trenger ett løft for de minste. Spleis med oss.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 993 831 905

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Inge Harald Bolme er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×