LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Furnes Skiløperforening bygger 8-10meters hoppbakke på Nybygda Skistadion
Logo SpareBank 1 Østlandet

Søknadsfristen til Alle Henda er over for denne gang og vi er i ferd med å dele ut hovedmidlene. Du kan fortsatt støtte de aktive spleisene.

Se alle vinnerne her

SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 40 000 kr

Furnes Skiløperforening bygger 8-10meters hoppbakke på Nybygda Skistadion

Alle pengene som samles inn skal gå til innkjøp av en K8-10 hoppbake hvor ovarennet er i trykkimpregnert treverk og galvanisert stål. Fundamentert og gravd ut i terrenget. Det legges opp til en helårsbakke med plast.

Hoppbakkene lå tett i Furnes i gamle dager. De lå på rekke og rad fra Furuberget i sør og nordover mot allmenningsgrensa i Furnesåsen.

Vi husker navn som Hovebakken, Lierbakken, Holsbakken, Gamle Hammar'n, Furuberget, Nordbakken, Vikerkollen og Vesle Viker'n. Det var like mange bakker i Vang og Veldre. Hamar hadde Holsetbakken, Galgeberget.

Slik er det ikke lenger. Skihopping har blitt en smal idrett, med få aktive, stort alvor og skrumpende bredde. Vi ønsker å gjøre noe med dette, og bringe hoppbakkene tilbake til der barn og voksne driver skiidrett.

Vi ønsker å få til en liten hoppbakke med tilgjengelige hoppski med langrennsbindinger, som er tilgjengelig hele sesongen, og hvor trenere kan fremme hoppsporten i en tidlig alder.

SpareBank 1 Østlandet er banken som deler med oss, og skal nå ut med 10 millioner kroner til frivillige hender. Vi har selvsagt rukket opp hånda og sagt at vi er et prosjekt som fortjener litt oppmerksomhet, og gjerne et økonomisk bidrag.

Vi har allerede fått støtte fra Amedia og Sparebankstiftelsen Hedmark, men det gjenstår fortsatt å samle inn halve beløpet.

Vi håper alle som brenner for det samme som oss, har lyst til å lese, like, dele, støtte og kanskje melde seg selv til innsats.

Vi arrangerer sammen med Nybygda IL Ski, Junior Norgesmesterskapet i langrenn i 2024. Vi jobber hardt med rekruttering, legger til rette for skiløpersporten, organisert idrett og frivilligheten.

Hoppbakken vil være inngangsporten for mange barn til det interkommunale hoppanlegget i Lierberget, hvor vi drifter 4 større bakker fra K15 til K70.

Furnes Skiløperforening har 3 hoppere som har hoppet lengere en 200m, noe vi er svært stolte over. Vi må la barna prøve hoppsporten og la de tørre å utfordre seg selv, så kan de nå så langt de vil.

I tillegg til mulighet for å støtte spleisen med valgfritt beløp, kan man også kjøpe fine gratulasjonskort som sendes rett hjem til kjøper via Helthjem.

Hoppsporten trenger ett løft for de minste. Spleis med oss.

Furnes Skiløperforening bygger 8-10meters hoppbakke på Nybygda Skistadion

41 780 kroner innsamlet

5 givere
Avsluttet 05.12.2022
21% av 198 650 kr
Givere (1 780 kr)SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 40 000 kr
Inge Harald Bolme sitt profilbilde
Verifisert
Inge Harald Bolme
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Inge Harald Bolme er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×