LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Daria s Yummy Cakes

Daria s Yummy Cakes

Alle pengene går til oppussing av lokalet til Darias butikk - altså til å oppfylle Darias drøm!

Veien til hjertet går gjennom kake sant? Og vennskap! 

Og i dag vil jeg fortelle deg om min venn Daria, som har en drøm om å utvikle kake og cupcake businessen sin videre fra kjøkkenbenken til verdens søteste lille butikk midt i hjertet av Bergen, lokalet er vurdert og planene er klare, men deler av kapitalen mangler. Lokalet trenger nemlig en overhaling, nye rør, elektrisk arbeid og utstyr for å driver butikk med kjøkken. 👇🏻

Daria og mannen har bodd i Norge i fire år, og jobber begge i restaurant bransjen, Daria har alltid likt og ønsket å bake, og da hun gikk i permisjon med førstefødte så fikk hun endelig tid til å bake mer, lære seg teknikker, dekorasjoner og teste ut oppskrifter, smaker og alt som man må kunne for å lage - ikke bare råkule, men rågoode kaker og cupcakes. Før hun var ferdig i permisjon, hadde allerede kjente og ukjent spurt om å få bestille kaker av Daria til sine selskaper, fordi de var både flotte og kjempegode! Men etter endt permisjon var det tilbake i full jobb på restaurant og det ble mindre baking.

Så kom pandemien med permisjoner og alt som vi er så kjent med nå, og Daria som var gravid på den tiden og hennes lille familie stod plutselig "på bar bakke". Daria som er et enormt arbeidsjern og en kreativ sjel, begynte å selge kakene sine via Instagram - noe som ikke var helt lett det heller i en tid hvor ingen holdt store selskaper. Men Daria ga seg ikke og begynte også å selge cupcakes i boks, som da var perfekt til små selskaper - og som søte overraskelser til kjente og kjære i en litt vanskelig tid. 

For Daria har stå-på-vilje, drivkraft, evner, kunnskaper og ikke minst et brennende ønske om å få dele bakegleden sin med det Bergenske folk! Og jeg lover deg at vi vil så få ta del i dette! (Jeg får vann i munnen av bare tanken på Darias cheesecake!!) 

Her er saken, akkurat nå står Daria midt i en slags "make it or break it" situasjon, for hverdagen er tilbake, Daria er blitt mor til to, jobber fulltid på restaurant og baker kaker og cupcakes til alle som vil bestille via instagram kontoen hennes på kvelder og i helger. Og det er ikke en lett kabal å få til å gå opp, men Daria kjenner det i hvert fiber av kroppen at dette her vil hun gjøre mer av! 

Og nå har det dukket opp en gylden sjanse, hun har sett på et lokale i hjertet av Bergen (altså Øvregaten selvfølgelig) som ville vært PERFEKT lokale for en nydelig liten "Yummy cakes" butikk! Og det er ikke ofte slike perfekte lokaler blir tilgjengelig, da markedet på sånt i Bergen er vanskelig, mange lokaler blir for store og andre for dyre å leie. Og det er dessverre ikke alltid at de perfekte sjansene dukker opp på de perfekte tidspunkt, men nå er vi en gjeng som står på for at dette skal skje, og for at ikke Daria skal gi opp! 

Så derfor oppretter jeg nå denne spleisen, for det eneste som står mellom oss og en perle av en butikk med deilige kaker og cupcakes, Darias drøm, er kapital til å få pusset opp dette lokalet til en standard som trengs for å ha kjøkken og drive butikk. Det trengs både nye rør, elektrisk og litt vegger, fliser og maling. (Så rop gjerne ut om du er håndverker og kan/vil donere litt tid, utstyr og hjelp også!! Her tar vi imot all hjelp vi kan få!) 

Ikke bare fordi vi ønsker at Daria skal få til sin drøm, men også fordi BERGEN TRENGER DETTE!! Vi trenger små bedrifter, med store hjerter, stå på vilje og MOT til å åpne perler i de mange små gatene våre.

For heia små bedrifter, heia ildsjeler, heia små perler i bergenske gater og HEIA DARIA! 

Daria s Yummy Cakes

12 150 kroner innsamlet

36 givere
Avsluttet 31.10.2022
8% av 150 000 kr
Daria Teresa Kitta sitt profilbilde
Verifisert
Daria Teresa Kitta mottar pengene
Nathalie Fosso Lilletvedt sitt profilbilde
Verifisert
Nathalie Fosso Lilletvedt
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Nathalie Fosso Lilletvedt er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×