LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å gi lavinntektsfamilier og flyktninger støtte til matvarer, klær og aktivitetstilbud

Hjelp oss å gi lavinntektsfamilier og flyktninger støtte til matvarer, klær og aktivitetstilbud

Pengene vil gå til en varebil som disponeres av ansatte og frivillige med formål om å hente og levere mat, klær og annet til målgruppen flere ganger i uken. Bilen vil også være i bruk for å inkludere flere deltakere med utfordringer i våre aktiviteter.

Open Hands For You er en frivillig organisasjon for integrering og inkludering av flyktninger, innvandrere og lavinntektsfamilier i Rogaland. Vi jobber daglig for å gjøre hverdagen lettere for innvandrer, flyktninger og øvrige i befolkningen som sliter. En stor utfordring vi opplever hos målgruppen er mangel på matvarer, grunnet dårlig økonomi. Flere har nettopp kommet til Norge som følge av krig i sitt hjemland, hvor flere har små barn som de ikke har mulighet til å gi nok mat, klær og andre nødvendigheter. 

https://www.nrk.no/rogaland/ukrainske-flyktninger-ma-sta-i-matko-i-stavanger-i-mangel-pa-nok-stotte-fra-staten-1.16040117

Open Hands For You bidrar minst 2 ganger i uken, med å levere mat til de som trenger det. Vi henter overskuddsmat, klær og hygieneartikler som vi leverer til lavinntektsfamilier. Organisasjonen har per nå ikke en bil som kan brukes til dette formålet, noe som vi opplever som et stort hinder for å klare å møte behovet. Vi er en organisasjon som jobber ut mot en målgruppe som sliter av ulike grunner. Med dette medfølger det ofte at flere deltakere på aktivitetene våre er har utfordringer som sykdom, dårlig økonomi økonomisk og lite eller ingen sosial omgangskrets noe som hindrer dem i å delta i samfunnet. 

Vi har faste avtaler med Matsentralen Rogaland, Bring med Hello Fresh, Tou Scene og Brustadbua som alle gir oss overskuddsmat som ikke blir solgt. Dette kan vi gi videre til de som har behov for ekstra mat i hverdagen. Dette er viktige samarbeid som gjør store forskjeller i mange sitt liv, samtidig som det hindrer matsvinn. 

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/ALe3xM/flere-ukrainske-flyktninger-i-matkoe-i-stavanger-noen-sa-at-de-vurderer-aa-prostituere-seg

På bakgrunn av dette ønsker vi derfor å starte en spleis med formål om å samle inn til å kjøpe en varebil, som kan bidra til å bistå den delen av samfunnet som trenger det mest. Varbilen vil være en stor ressurs for å hente og levere deltakere som trenger hjelp til å komme seg ut, for å gi denne sårbare gruppen muligheten til å ta del i samfunnet. Den vik også ha en enorm verdi for å øke muligheten til å nå alle som har behov for matutdeling, klær og mer. Vi tilbyr også flere flyktninger mat som vi lager til dem, men har utfordringer med henting av så stort volum av mat. Nå har vi over 80 ukrainske flyktninger og familier som får støtte til mat og som spiser mat hos oss i uken. I tillegg er det også flere hundre flere innvandrer- og lavinntektsfamilier som har behov.

Her har vi fått låne bil til å hente matvarer av snille frivillige:

Vi har avtale med Matsentralen i Rogaland hvor vi kan hente overskuddsmat som vi kan levere til flyktninger, innvandrere og lavinntekstsfamilier. Her får vi et variert utvalg av matvarer flere ganger i uken.

Hjelp oss å gi lavinntektsfamilier og flyktninger støtte til matvarer, klær og aktivitetstilbud

3 650 kroner innsamlet

10 givere
Avsluttet 18.12.2022
3% av 100 000 kr
Open Hands For You sitt profilbilde
Open Hands For You
Ikke-verifisert
Malin Eikeland står bak spleisen
OPEN HANDS FOR YOU sitt profilbilde
OPEN HANDS FOR YOU mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Malin Eikeland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×