LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bårdshaug Herregårds markering og innsamling til Rosa sløyfe-aksjonen 2022

Bårdshaug Herregårds markering og innsamling til Rosa sløyfe-aksjonen 2022

Alle pengene som samles inn går til årets Rosa sløyfe-aksjon til inntekt for forskning på brystkreft.

Rosa sløyfe-aksjonen er en internasjonal folkebevegelse. Rosa sløyfe har sitt opphav i USA der amerikanske kvinner på begynnelsen av 1990-tallet krevde større bevilgninger til brystkreftforskning. Siden den gang har organisasjoner, bedrifter og privatpersoner viet oktober måned til Rosa sløyfe-aksjonen.

Vi har alle vært der på et tidspunkt i livet, enten som kreftsyk selv, i familielivet som kjæreste, sønn eller datter, som far eller mor, bror eller søster, på skolen som elev eller medstudent og på arbeidsplassen som arbeidskollega og venn. Kreften rammer alle, og kreften angår alle. Bårdshaug Herregård er intet unntak.

Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner og rammer om lag 3500 kvinner i Norge hvert år. Én av tolv norske kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet. Vår gode kjæreste, kollega og venn Mariann fikk påvist brystkreft i november 2019 med påfølgende stråling og siste operasjon i januar 2022.

Veien fra mistanke, til oppdagelse og behandlingsforløp, har vært en tung vei å gå, men Mariann er nå kreftfri. For kollegiale på Bårdshaug Herregård fremstår Mariann sterkere enn noen gang, særlig i det hun deler sin historie og sine viktigste lærdommer fra kampen mot brystkreften:

  1. Tidlig oppdagelse redder liv, undersøk deg selv jevnlig
  2. Stol på deg selv, du er eksperten på din egen kropp
  3. Mottar du innkalling til mammografi – prioriter den og møt opp!

Jo tidligere brystkreft oppdages, jo bedre blir prognosen og behandlingen blir mer skånsom. Rosa sløyfe-aksjonen setter i år, som i fjor, søkelyset på tidlig oppdagelse av brystkreft fordi det redder liv.

En rosa sløyfe er et internasjonalt symbol som brukes i forbindelse med Rosa sløyfe-aksjonen for å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon, øke kunnskapen om brystkreft, samt å samle inn midler til brystkreftforskning. I Norge står Kreftforeningen og Brystkreftforeningen sammen om aksjonen i oktober hvert år. I oktober inneværende år vil våre gjester oppleve å møte et samlet kollegiale på Bårdshaug Herregård, som bærer sine rosa sløyfer med stolthet.

I forbindelse med årets rosa sløyfe-aksjon oppfordrer vi alle til å gi et beløp til spleisen vår. 

Alle som gir et beløp på kr. 500,- eller mer vil motta en rosa silkesløyfe og personlig takkekort fra Mariann og Magnus som belønning.

Vi har en - 1 - eksklusiv belønning til den virksomhet eller privatperson som støtter spleisen vår med kr. 10.000,-. De vil få en eksklusiv Afternoon Tea opplevelse i Baronesse de Spenglers værelse for fire gjester lørdag 29. oktober fra kl. 13:30. Vi inkluderer drikke etter eget ønske, fire rosa sløyfe silkesjal og fire rosa sløyfe pin i opplevelsen. 

Vår direktør og tredje generasjons vertskap ved Bårdshaug Herregård Magnus M. Lysholm og hans forlovede Mariann, vil ta imot gjestene i den herskapelige herregården etter Christian Thams den aktuelle lørdagen.

Avslutningsvis ønsker kollegiale på Bårdshaug Herregård å oppfordre hver eneste kvinne om å sjekke seg selv jevnlig og hver eneste gjest om å bære en rosa sløyfe i oktober.

Bårdshaug Herregårds markering og innsamling til Rosa sløyfe-aksjonen 2022

25 200 kroner innsamlet

30 givere
Avsluttet 31.10.2022
84% av 30 000 kr
Magnus Müller Lysholm sitt profilbilde
Verifisert
Magnus Müller Lysholm
står bak spleisen
Kreftforeningen sitt profilbilde
Kreftforeningen mottar pengene

Om organisasjonen

Vi jobber for at færre skal få kreft, at flere skal overleve kreft og for bedre livskvalitet for pasienter og pårørende. "Et liv uten kreft" er visjonen vi strekker oss mot. 

Organisasjonsnummer: 951 812 528
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Magnus Müller Lysholm er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×