LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Gjør en forskjell, støtt prosjektet Adjø Bitteliten minneboks

Gjør en forskjell, støtt prosjektet Adjø Bitteliten minneboks

Alle pengene som samles inn går uavkortet til nye Adjø Bitteliten minnebokser som deles ut til foreldre som har mistet et barn.

For hver 400,- som samles inn, ferdigstilles det en Adjø Bitteliten minneboks. Hjelp oss gjerne med å dele denne spleisen slik at vi får spredt vårt såre, sterke og hjertevarme budskap. Alle bidrag mottas med stor takknemlighet.  

Hver minneboks inneholder informasjon om veien videre, samt en håndlaget sommerfugl eller hjerte, et teppe strikket med kjærlighet, donert via Facebookgruppen "Med kjærlighet i hver maske". En pose Forglemmegei frø (kjærlig donert av Nordic Garden), et hvitt dekorert minnelys, et minnehjerte med teksten "Alltid elsket aldri glemt". To vakre bamser, hvor tanken er at en følger barnet og familien beholder den andre, samt et perlet armbånd (til familien eller søsken) med en håndskrevet hilsen fra andre foreldre som har mistet et barn.

Alt presentert i en vakker eske med magnetlukking og en yndig sløyfe.

Minneboksen deles ut til foreldre som har mistet et lite barn. Mottagere er familier som opplever å miste et barn i magen eller ved dødfødsel, eller tidlig i livet. Minneboksene doneres ut til en føde- eller nyfødt intensiv avdeling på et av landets sykehus og det er sykehuspersonalet som gir minneboksen til foreldrene.

Adjø Bitteliten minneboks inneholder informasjon og vakre hånddekorerte ting som bidrar til å skape minner når man må ta avskjed med sitt barn.

Alle pengene som samles inn, går uavkortet til å dekke kostnader til innkjøp av innholdet og selve esken til Adjø Bitteliten minneboks.

Minneboksene blir satt sammen av frivillige i Foreningen Vi som har et barn for lite, med bidrag fra Georgs Gave. 

Som takkegave kan du motta en personlig dekorert julekule med ønsket navn eller tekst på. Se nedenfor under avsnittet Belønninger for de ulike mulighetene. (Julekulene er donert til denne Spleisen av Georgs gave, og medfører ingen kostnader for midlene vi samler inn.) Alle innsamlede midler går uavkortet til å ferdigstille minnebokser. Vi vil legge ut oppdateringer her i spleisen, så dere ser hva som blir kjøpt inn og se de ferdigstilte minneboksene.

Ønsker du å donere en minneboks til et bestemt sykehus, tilrettelegger vi for det. Se avsnittet under, hvor du finner våre takkegaver. Vi kan gjerne legge ved en personlig hilsen fra dere, presentert på et vakkert håndskrevet kort. 

Om du representerer et sykehus, ta gjerne kontakt for å motta Adjø Bitteliten minnebokser til deres avdeling.

Fra prosjektet ble startet og frem til nå har vi produsert og delt ut rett over 400 minnebokser. 

 

Gjør en forskjell, støtt prosjektet Adjø Bitteliten minneboks

4 510 kroner innsamlet

9 givere
Avsluttet 31.12.2022
45% av 10 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
FORENINGEN VI SOM HAR ET BARN FOR LITE er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×