LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Trenger ny behandling. Fekal transplantasjon

Trenger ny behandling. Fekal transplantasjon

Fekal Transplantasjon, reise opphold til og fra behandlingstedet.

Oppdatering. Tilstanden er forverret. Nå er det ikke mild grad av betendelse i tarmene, men stor grad. Calkprokteinene har steget til nesten 2500....de skal være under 50. Så predisolonkuren har ikke hatt noen effekt.

Jeg har gått mange runder med meg selv. Men finner ingen annen løsning en  spleis i håp om å få ny Fekal Transplantasjon. 

Jeg er blitt syk igjen. Å har ingen penger til å få tatt behandlingen på ny. Noe som kan føre til sykemeldinger, AAP og iverstefall uføre. Alt dette kan unngås om jeg får hjelp.  Det smerter å legge ut spleis. Men jeg orker ikke en runde til med å bo på et soverom. Å vil ta det på et tidlig stadium. Før det blir verre.

Jeg har IBD chrons syndrom og IBS Irritabel tarm.

Jeg tok for 14 måneder siden Fekal Transplantasjon. Etter en stor kamp mot systemet i helsevesenet. 


Jeg var veldig syk. Sengeliggende,kastet opp, dobesøk opp mot 30 ganger i døgnet. Blødende tarm. Feber, ekstrem kvalme ,magesmerter, kunne ikke spise, levde på næringsdrikker. Alt kom opp igjen. Utmattelse Fatigue. Dyp depresjon. Jeg ville avslutte alt.

Etter en hard kamp for å få behandlingen  kom jeg endelig i kontakt med en dyktig lege og forsker, han utførte behandlingen 2 ganger. Å Bare etter 1 mnd ble jeg frisk. Jeg var på vei til å bli uføretrygdet. Å transplantasjonen reddet livet mitt. Jeg kunne gå tilbake på jobb. Å har levd helt normalt siden. Jeg fikk et helt nytt liv. Det har vert magisk.

Men nå begynner virkningen å gå ut. Magen blåser seg opp, og tarmene kjennes ut som de skal sprenge. Kvalme og brekninger etter mat.

 Systemet jobber igjen imot meg. Jeg har vert i kontakt med Helsedepartementet og pasient ombudet.For å få hjelp til å dekke kostnadene ved transplantasjon reise opphold og reise til og fra flyplass.En får ikke dekket noen ting så lenge det ikke er offentlig godkjent behandling. Tro meg jeg har prøvd alle kanaler jeg kjenner til.

Har satt spleisen på 25000 siden spleis selv tar gebyrer. Er ikke selve transplantasjonen som er dyr der jeg går. Men reisen og oppholdet..

Så her skal staten regjeringen og hele det Norske helsevesen heller uføre trygde folk. La dem gå på sterke smertestillende og medisiner, som gjør en enda verre. En å gi en enkel behandling som en kan bli helt fin med. Bare fordi det ikke er offentlig godkjent behandling, men alikevel har så gode resultater, der flere har fått e nytt liv.

Jeg har gjort dette før. Å har det virket en gang vil det virke igjen. 

Det sies av enkelte gastroleger at fekal ikke virker på IBD ,det er tull,sannheten er at de ikke har lov å anbefale noe som ikke er offentlig godkjent. Å noen av dem kjenner lite til behandlingen.  Jeg ble bra. Å virker det en gang så virker det mest sannsynlig igjen. 

Håper noen der ute kan hjelpe meg så jeg får tatt transplantasjonen på ny, så raskt som mulig. Så jeg slipper å bli så syk igjen, at jeg ikke klarer å eksistere, å mister alt en gang til. Setter utrolig pris på delinger og hjelp..

Fekal Transplantasjon er frisk avføring som blir transplantert til en syk tarm. 

Det tilfører bakterier i tarmen som en mangler, som fører til at en bygger opp normalfloraen i tarmen.

For mer info om Fekal Transplantasjon kan en lese på chronsmonsteret https://www.facebook.com/groups/543136376630107/?ref=share_group_link på facebook

Legger ved link nederst som en også kan lytte til ang fekal transplantasjon.  Jeg er intevjuet også der.

https://open.spotify.com/episode/6KSdcRfNTcuLRFRtPERp3m?si=eKLrI01SS06FEPOs-b2KlQ

Jeg hadde ikke lagt ut dette om jeg hadde penger selv. Setter pris på delinger.

På forhånd tusen takk. 

Trenger ny behandling. Fekal transplantasjon

13 000 kroner innsamlet

34 givere
Avsluttet 17.11.2022
52% av 25 000 kr
Marion Gryde sitt profilbilde
Verifisert
Marion Gryde mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Marion Gryde er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×