LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Innsamling til ME-forskningen v/Haukeland

Innsamling til ME-forskningen v/Haukeland

Forskningsgruppa ved Haukeland mottar pengene så snart innsamlingen er avsluttet.

HÅP er ordet som har gått igjen i kommentarer og tilbakemeldinger til meg etter TV2-reportasjene 16. og 17.oktober 2022. Og HÅP er hva ME-forskerne i Bergen har gitt og gir ME-syke og pårørende med sin nitidige og seriøse medisinske forskning. 

I TV2-reportasjen fra søndag 16.oktober sier Øystein Fluge at han tror ME er en reversibel sykdom - DET gir håp det! Forskerne gir seg ikke før de har funnet løsningen, og teamet er nå i gang med en ny studie med en immunmodulerende medisin som ikke har så alvorlige bivirkninger som cellegift. 

MEN; For å forske trenger man penger. Forskerne får pr i dag ingen tildelte midler til sin ME-forskning over statsbudsjettet, de er derfor avhengig av private donasjoner. Derfor har jeg, som privatperson, valgt å starte opp denne innsamlingen. 

Skal vi se hvor langt vi kommer med denne spleisen? Jeg tok sats og satte 250 000 som mål - som jeg tirsdag 25.oktober justerte opp til 500.000 - etter at 250.000 ble samlet inn på kun 2,5 DØGN :) La oss bruke kraften i internett og i hverandres nettverk og spre denne innsamligen til alle kriker og kroker av landet, så ser vi hvilken sum vi ender opp med til slutt... 

Når innsamlingen er avsluttet overfører jeg pengene til ME-forskerne ved Haukeland. VIKTIG INFO: Jeg har vært i kontakt med forskningsgruppa for å være sikker på at de vil ta imot pengene fra denne spleisen. Spleisen er altså opprettet av meg som privatperson. Som ME-syk i 14 år (før jeg fikk kreft og ble frisk av ME gjennom cellegift mot brystkreft), har jeg hatt og HAR et stort engasjement for ME-syke, og jeg har fulgt forskerne i Bergen gjennom alle år). Jeg har fått kontonummer og spesifikasjoner fra forskerteamet, og umiddelbart etter at spleisen er avsluttet vil jeg overføre pengene VI SAMMEN (jeg med hjelp av DEG/DERE altså) har samlet inn❤️ 

Hvorfor går pengene inn på min konto først? Fordi forskerteamet  har gitt beskjed om at det beste er at pengene går inn til en annen konto under selve spleisen. 

Tilbakemeldingen fra teamet, da jeg tok kontakt vedrørende oppstart av spleisen, var at de er takknemlige for alle bidrag som kan hjelpe de til å drive fortsatt forskning på sykdomsmekanismer og nye behandlingsmuligheter for ME. 

La oss løfte håpet om en kur mot ME himmelhøyt, og la oss bære håpet SAMMEN! Og til alle dere som er ME-syke og til alle dere som er pårørende til ME-syke; 

Vi er på vei, hold ut!✨

Innsamling til ME-forskningen v/Haukeland

745 000 kroner innsamlet

1 754 givere
Avsluttet 31.12.2022
106% av 700 000 kr
Christine Moen sitt profilbilde
Verifisert
Christine Moen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Christine Moen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×