Støtt inkluderingsarbeidet i Grei Fotball
13 450 kr
16 givere
4 dager igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

Logo SpareBank 1 Østlandet

Hver ukedag i uke 38-41 og 44-48 deler SpareBank 1 Østlandet ut 10 000 kroner til gode prosjekter som har søkt om Alle Henda-midler. Se alle vinnerne her.

SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 10 000 kr
26% av målet oppnådd
Folket (3 450 kr)
SPAREBANK 1 ØSTLANDET (10 000 kr)
13 450 kr26 % av 50 000 kr

Støtt inkluderingsarbeidet i Grei Fotball

I Grei Fotball jobber vi for å inkludere flest mulig, og for å skape gode og trygge aktivitetstilbud for barn og unge i Groruddalen. Pengene som samles inn skal brukes på inkluderingstiltak som cupfond, jentesatsing og Åpen hall.

SpareBank 1 Østlandet er banken som deler med deg, og skal nå ut med 10 millioner kroner til frivillige hender. SF Grei har selvsagt rukket opp hånda og sagt at vårt tilbud for barn og unge fortjener litt oppmerksomhet, og gjerne et økonomisk bidrag.

Å dra på cuper, og spesielt overnattingscuper, bidrar både til å styrke det sosiale miljøet på lagene og gir sportslige utfordringer og mestringsopplevelser. Cupfondet skal brukes til å redusere kostnadene knyttet til cupdeltakelse for å sikre at ingen blir ekskludert på grunn av økonomi. 

Jenteklubben Grei er også opptatt av å inkludere flere jenter i fotballen, og styrke jentelagene både sosialt og sportslig. Vi har startet en egen jentesatsing med en rekke tiltak og aktiviteter som skal bidra til økt rekruttering og å forebygge frafall.

Grei er en nabolagsklubb, og er opptatt av å også ha tilbud som er åpne for nærmiljøet. Åpen hall for ungdom på fredagskvelder er et viktig og populært lavterskel fritidstilbud for unge som vi ønsker å videreføre med støtte fra denne spleisen.

Stem på Grei Fotballs inkluderingsaktiviteter. Jo flere stemmer vi får, jo større mulighet har vi til å få støtte fra SpareBank 1 Østlandet. Og om du har mulighet, bidra gjerne med noen kroner. På forhånd tusen takk.

Opprettet av
Barne- og ungdomsavdelingen i Grei Fotball

VerifisertBodil Fremstad er ansvarlig for spleisen

Pengene utbetales til

Orgnr. 983 430 589

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Bodil Fremstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×