Gi en symbolsk kanin til jul
11 350 kr
34 givere
Avsluttet

Gi en symbolsk kanin til jul

Er du glad i kaniner og ønsker at flere skal få gode liv? Vil du gi en symbolsk kanin til en dyrevenn og samtidig støtte det viktige hjelpearbeidet Norges Kaninforening gjør i hele landet? Kanskje du ønsker deg en selv også? Støtt vårt spleiselag og gi en hjemløs eller vanskjøttet kanin en ny sjanse. 

En symbolsk kanin

Vår symbolske kanin heter Kokos, og er en av mange som ble reddet og har fått en ny sjanse takket være Norges Kaninforenings innsats. Hun var mager, sliten og redd, men lever nå i et godt hjem med kaninkompiser. Ved å kjøpe dette gavekortet er du med på å hjelpe flere kaniner som Kokos til et bedre liv. 

Om Norges Kaninforening

Jeg opprettet Norges Kaninforening i 2013 for at den mye misforståtte arten skulle få det bedre. Ved å spre kunnskap og øke bevisstheten om artens naturlige behov har vi sett en god utvikling. Etterhvert begynte vi også med praktisk hjelpearbeid, der andre organisasjoner enten ikke er til stede eller har kapasitet. 

Vi samarbeider også godt med Mattilsynet og har hjulpet dem med å overta kaniner fra ulike dyrevernsaker. Kaniner vi påtar oss ansvaret for blir helsesjekket og kastrert, de får eventuell nødvendig behandling og tas vare på inntil de kan adopteres bort til gode hjem. Vi er avhengig av medlemmer og økonomiske gaver for kunne yte bistand til kaniner i nød, noe vi gjør over hele landet. 

Følg oss


Les og få god kunnskap om kanin her

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som har lyst til å støtte oss uten å få noe tilbake

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Gi støtte og få en symbolsk kanin

  De som betaler 200 kroner vil få tilsendt en symbolsk kanin digitalt. Kaninforeningen er avhengig av en mailadresse for å sende gavekort, og denne vil vi spørre deg om via meldingstjenesten på Spleis. Vi vil også vite hvem som skal stå som avsender og mottager på gavekort, da disse sendes ferdig utfylt. Fristen for å få tilsendt en symbolsk kanin før julaften er 21 desember, men man kan gjerne støtte innsamlingen og få en kanin i romjula også.

  200 kr

  27 har valgt denneUbegrenset antall
 2. Gi støtte og få to symbolske kaniner

  De som betaler 400 kroner vil få tilsendt to symbolske kaniner digitalt. Kaninforeningen er avhengig av en mailadresse for å sende gavekortene, og denne vil vi spørre deg om via meldingstjenesten på Spleis. Vi vil også vite hvem som skal stå som avsender og mottager på gavekort, da disse sendes ferdig utfylt. Fristen for å få tilsendt symbolske kaniner før julaften er 21 desember, men man kan gjerne støtte innsamlingen og få kaniner i romjula også.

  400 kr

  3 har valgt denneUbegrenset antall
 3. Gi støtte og få tre symbolske kaniner

  De som betaler 600 kroner vil få tilsendt tre symbolske kaniner digitalt. Kaninforeningen er avhengig av en mailadresse for å sende gavekortene, og denne vil vi spørre deg om via meldingstjenesten på Spleis. Vi vil også vite hvem som skal stå som avsender og mottager på gavekort, da disse sendes ferdig utfylt. Fristen for å få tilsendt symbolske kaniner før julaften er 21 desember, men man kan gjerne støtte innsamlingen og få kaniner i romjula også.

  600 kr

  3 har valgt denneUbegrenset antall
 4. Gi støtte og få fire symbolske kaniner

  De som betaler 800 kroner vil få tilsendt fire symbolske kaniner digitalt. Kaninforeningen er avhengig av en mailadresse for å sende gavekortene, og denne vil vi spørre deg om via meldingstjenesten på Spleis. Vi vil også vite hvem som skal stå som avsender og mottager på gavekort, da disse sendes ferdig utfylt. Fristen for å få tilsendt symbolske kaniner før julaften er 21 desember, men man kan gjerne støtte innsamlingen og få kaniner i romjula også.

  800 kr

  Ubegrenset antall
Opprettet av
Marit Emilie BusethIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til

Orgnr. 912 315 940

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Marit Emilie Buseth er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×