LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Sertifikat til vår kjære Janne❤️

For litt over to uker siden opplevde vår kjære arbeidskollega Janne en ufattelig og meningsløs tragedie....på vei hjem fra jobb havnet de i en bilulykke som kostet hennes kjære livet. Janne selv var på mirakuløst vis nesten uskadet, men hun og de tre jentene deres står igjen uten en høyt elsket samboer og en umistelig far. Janne er den som alltid stiller opp for andre, raus, omsorgsfull og snill og vi har så inderlig vondt av henne og kan knapt forestille oss den tøffe tiden de går igjennom...det er så mye vi så gjerne skulle ha gjort for dem for å hjelpe dem gjennom sorgen og savnet, og vi føler oss så maktesløse... Men det er en ting vi vet at hun trenger, og det er sertifikat! Janne har over en times pendling fra jobb med bil. Uten innebærer det først buss og så tog for å komme seg på jobb og kollektivtilbudet er ikke stort på en liten plass. I tillegg er hun nå alene med ansvaret for tre jenter i alderen 9 til 16 år, med alt det innebærer av frakt hit og dit. Vi har så lyst til å gi dem et lysglimt i denne tunge tida og at Janne skal slippe å bekymre seg over dette på toppen av alt annet, når de nå må ta fatt på den tunge veien mot ett nytt liv alene. Så derfor folkens ber vi dere alle om å gi et lite bidrag på spleiskontoen vi har opprettet og hjelp oss å gi Janne og jentene en litt enklere hverdag for det hær har de så inderlig fortjent:heart: hilsen alle Jannes arbeidkollegaer i Norlandia  Mellommyra barnehage.

Sertifikat til vår kjære Janne❤️

81 300 kroner innsamlet

410 givere
Avsluttet 08.01.2018
Christina Willumsen sitt profilbilde
Verifisert
Christina Willumsen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
E-post
Christina Willumsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×