LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Fortsatt mulig å støtte Are Wiig i Golden Globe Race, GGR...

Fortsatt mulig å støtte Are Wiig i Golden Globe Race, GGR...

Dere har allerede støttet ham med Kr. 122000,- ... et fantastisk resultat. Mange savner muligheten til å støtte ham etter at den opprinnelige innsamlingen ble avsluttet, så vi åpner opp for en fortsatt mulighet her.

Are tar med seg 1000 kort, 155 x 120mm, av et tresnitt med 6 plater laget av kunstneren Lars Erik Karlsen, Svolvær.  (Se bilde.) 

Ved å støtte ham med kr. 500,- eller mer får dere et signert trykk påført koordinater, fra et ganske så unikt og utilgjengelig sted, der den ble signert. Et reelt minne som har vært med jorden rundt.

Are Wiig  satser alt på å følge drømmen sin, og kanskje  det viktigste av alt:  Han gjør det med full støtte fra kona Idun. De  har solgt huset for å  finansiere eventyret.

Den erfarne seileren skal oppfylle en  livslang drøm om å seile alene  rundt jorda, uten stopp og uten  assistanse. Det er ingen i Norge som så  langt har gjennomført dette  vågestykket, så det er en av de få rekorder  som ennå gjenstår for en  sjøfartsnasjon som Norge.

Anledningen er GoldenGlobeRace. En regatta som hedrer Sir Robin Knox-Johnston som var den eneste som fullførte The Sunday Times Golden Globe Race i 1968. Starten på regattaen er 1. juli 2018 fra Les Sables-d’Olonne, Frankrike. Mål er samme sted om lag ni måneder senere.

Alle  deltagere benytter utstyr tilgjengelig på den tiden. Alt foregår   dermed på “gamlemåten”. Ting som vi anser som en naturlig del av en  lang  tur til havs som kartplotter for navigasjon, satelitttelefon for   kommunikasjon og  PC og iPad for underholdning er ikke lov. Her er   det sekstant til å navigere etter sol og stjerner, kamera med film,   kassettspiller for musikk, slepelogg for å vite farten gjennom vannet  og  HF radio for å kommunisere med omverden som gjelder.

Vi vil  ha med hele Norge på dette eventyret. For det er akkurat det det  er: ET  EKTE EVENTYR. Det er i all sin enkelthet en liten båt og en mann  som  skal håndtere stille og storm i ni sammenhengende måneder.

Nå kan  du være med på å muliggjøre dette eventyret. Et  eventyr vi kan følge  med på fra dag til dag da deltagerne vil jevnlig  sende rapporter over  HF radio og båtene vil bli tracket via satellitt.

Hva du får igjen for din støtte:

Kr 500 - Signert trykk som har fullført ferden.

Kr 1 000 - i tillegg får du ditt navn på ett innrammet oppslag i "Olleanna"

Kr 2 000 - i tillegg får du tilsendt boken, skrevet etter endt regatta av Jon Amtrup og signert av Are.

Kr 10 000 - i tillegg blir du invitert til månedlige radio sessions med Are underveis.

Valgfritt beløp - Gleden av å støtte Are Wiig og dette eventyret...

Vi setter pris på ditt bidrag som vil gi Are en mulighet til å stille til start med de beste forutsetninger blant dette imponerende felt av deltagere som alle higer etter å krysse mållinjen som første båt.

Bli med og støtt dette norske eventyret...og bruk muligheten til å dele nederst på siden. På forhånd takk.

Følg med på aresailing.no

solo / sailing / seiling / rekord / 

Harald  Bjerke driver prosjektets webside og organiserer innsamlingen. Pengene  går uavkortet, minus et gebyr på 2%, til Are Sailing.

Fortsatt mulig å støtte Are Wiig i Golden Globe Race, GGR...

126 710 kroner innsamlet

122 givere
Avsluttet 08.10.2018
Harald Erik Bjerke sitt profilbilde
Verifisert
Harald Erik Bjerke mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Harald Erik Bjerke er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×