LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp til vår Bachelorfilm

Hjelp til vår Bachelorfilm

Alle pengene som samles inn går til å dekke utgifter i forbindelse med produksjonen. Av dette inngår mellom annet: honorar til profesjonelle skuespillere, transport, leie av utstyr, scenografi og rekvisitter.

Vi en gruppe studenter som har med stor glede å presentere vår bachelorfilm som vi er full i gang med! Dette vil bli vårt siste filmprosjekt som avgangsstudenter på TV-produksjon og håper derfor å produsere en siste film sammen som vi stolt kan vise frem!

Litt om filmen: «En Velsignet God Sofa»

«En Velsignet God Sofa» er en humor kortfilm, som tar for seg en reise for hovedkarakteren Andreas. Han er en tafatt gamer som har isolert seg fra omverden på sin enslige studenthybel, mens storebroren Markus har blitt sendt av deres mor for å hjelpe Andreas få stell på livet. Markus vil da hjelpe Andreas med å få møblert hybelen så de skal hente en sofa fra Finn. Det er her reisen og eventyret begynner, vi skal ut til bedehus-samfunnet på Vestlandet og møter artige karakterer og humoristiske situasjoner. Andreas vil altså måtte komme seg ut å møte omverden og folk han vanligvis ikke ville møtt på.

For å realisere våre høye ambisjoner og virkeliggjøre prosjektet, trenger vi deres hjelp. Vi setter enormt stor pris på både små og store bidrag!

Vår crew består av:

Regissør - Magnus Vallestrand

Denne kortfilmen blir Magnus sin debut som regissør. Hans ambisjon er å skape filmer som reflektere den virkelige verden som folk kan kjenne seg igjen i. Det er han som har det kreative ansvaret for filmen og i samarbeid med resten av crewet jobbes det opp imot å realisere hans visjon visuelt og tematisk.

Produsent - Joy Shi

I gruppen er det to produsenter som samarbeider tett sammen for å sørge at hver person i gruppen blir sett og hørt. Joy sin del i produksjonen er å sørge for planlegging og organisering. I prosjektet hjelper hun å veilede prosjektet gjennom de ulike stadiene. Hun har et ønske om å vise frem et produkt som vil representere hele gruppen.

Produsent - Sondre Harbo Salbu

Sondre er vår andre produsent og kommukasjon ansvarlig. Han er solstrålen i gruppen som legger vekt på at alle i crewet skal trives i prosessen. Han har litt skuespillererfaring og brenner derfor og på grunn av det er han ansvarlig for casting til filmen i samarbeid med regissøren.

Fotograf - Markus Engås

Markus er en erfaren fotograf som brenner for foto. Han er en hardtarbeidende fotograf som har god forståelse for kamera sin funksjon. I produksjonen samarbeider han sammen med regissøren for å best mulig fremme visjonen visuelt. 

Lyd - Solveig Haugen

Solveig oppdaget interessen for lyd og lyddesign tidlig i studiet. I dette semesteret er hun eneste kvinne som har valgt å ta lyd i bachelorfilmen. Med erfaring med ansvaret for lyd i tidligere prosjekter har hun derfor god kjennskap til dette. Hun ønsker å utforske mer om lyd og lyddesign og er åpen for utfordringer på veien.

Klipp - Magnus Førde

Magnus er en dyktig klipper med erfaring fra prosjekter utenfor studiet. Han er ansvarlg for å sette sammen opptakene fra fotografen til en endelig film. Kombinert med klipp har han også ansvar for fargekorrigering. Med regissøren sitt samarbeid så foresterker han ulike elemtenter som fremhever det visuelle og temaet i filmen. 

Hjelp til vår Bachelorfilm

36 865 kroner innsamlet

51 givere
Avsluttet 19.01.2023
111% av 33 000 kr
Joy Shi sitt profilbilde
Verifisert
Joy Shi mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Joy Shi er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×