LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Kristine til å bli frisk, slik at hun kommer tilbake til hverdagen igjen!

Hjelp Kristine til å bli frisk, slik at hun kommer tilbake til hverdagen igjen!

Alle pengene som samles inn, går til å dekke behandling for Kristine ved Røysumtunet. Ett opphold vi håper skal bidra til at Kristine får så god behandling at hun kan bli frisk fra sin ME-sykdom.

Kristine er svært alvorlig ME-syk. Etter endt fysioterapiutdanning i 2020 fikk hun påvist ME-diagnosen, som har snudd opp ned på hennes ellers så svært aktive livshverdag. Kristine eller «KP» som hun kalles blant venner er normalt sett en svært aktiv jente som i alle år har drevet med fotball, gått på toppturer og dratt på fisketurer. Nå har derimot ME-sykdommen tatt over hverdagen hennes, og tvinger henne til å leve ett liv langt vekk fra det hun har vært vant til.

Røysumtunet tar imot de alvorligste rammede ME-pasientene i landet. Kristine får ikke økonomisk støtte fra helse- og sosialtjenesten i sin egen kommune, og oppholdet må derfor dekkes ved hjelp av private midler. Familien og venner rundt henne ønsker naturligvis at Kristine skal få det best mulige tilbudet slik at hun kan komme seg tilbake til hverdagen igjen og få den livskvaliteten hun fortjener.

Oppholdet er det ypperste av alle tilbud i landet og familien har sammen med Kristine stor tro på at hun gjennom nesten ett år skal få ett bedre utgangspunkt for å igjen bli frisk, noe som resultatene viser så langt. Kristine har tatt små steg hele veien og har nå gått fra å være sengeliggende 24 timer i døgnet, til å nå kunne sitte oppreist og spise sin egen mat. 

Men oppholdet er ikke gratis, og vi ønsker derfor å støtte familien slik at de får hjelp, og i størst mulig grad slipper å få en stor økonomisk påkjennelse i en ellers tøff hverdag for alle som står nært Kristine.

Når Kristine ankom Røysumtunet fikk hun næring gjennom sonde og hadde ikke krefter til annet enn å ligge hele tiden. Hun tålte ikke lys og lyd uten at det ga smerter, heller ikke lange samtaler. All prat skjedde ved hvisking for å spare mest mulig energi. 

All familie og venner rundt Kristine er svært takknemlige for alle bidrag i hennes kamp om å bli frisk fra sykdommen. Pengene går uavkortet til å dekke behandlingen for Kristine ved Røysumtunet, og vil bli utbetalt til dem via Kristines mor.

Målet på spleisen dekker bare to måneder av behandlingen, Kristine har vært der siden November og skal enda være der en periode fremover. Vi håper at vi klarer målet vårt innen 7. juli. Da avsuttes spleisen i og med at en spleis ikke kan være lengre enn 8 måneder.

Hjelp Kristine til å bli frisk, slik at hun kommer tilbake til hverdagen igjen!

515 500 kroner innsamlet

1 053 givere
Avsluttet 07.07.2023
80% av 640 000 kr
Anne Catrine Paulsen sitt profilbilde
Verifisert
Anne Catrine Paulsen mottar pengene
Aleksander Johansen sitt profilbilde
Verifisert
Aleksander Johansen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Aleksander Johansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×