LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Pappaklubben - Årets juleinnsamling til barn og unge
Spleis har støttet innsamlingen med 2 000 kr

Pappaklubben - Årets juleinnsamling til barn og unge

Gjennom å støtte denne spleisen, kan du gi viktige opplevelser, gaver og tilbud til barn og unge som trenger det!

Mange familier går nå julen i møte med veldig dårlig råd

Vi i Pappaklubben har tidligere hatt innsamlinger her på spleis hvor vi har gitt til de som trenger det mest. For en ryddig og enkel prosess er det fint å bruke spleis.  Årets innsamlingsaksjon går til Blå Kors sine tilbud for barn og unge.

Veldig mange familier vil nok i år slite med å få økonomien til å gå rundt. Etablerere har ofte høyt boliglån som nå bare blir dyrere og dyrere. Det hjelper heller ikke med høye strømpriser og matvarepriser som skyter til værs. For mange familier, er det økte presset i hverdagen med på å forverre utfordringer som allerede finnes. Blå Kors hjelper de som trenger det mest, og vi håper at så mange som mulig tar kontakt med sin lokale Blå Kors avdeling og får den hjelpen man trenger.

Klikk her for en oversikt over tilbud for barn og unge i Blå Kors

Hva brukes gavemidlene til?

Vi har vært i dialog med Blå Kors og snakket med Kathrine Toppe, markedsrådgiver. Vi stilte noen spørsmål og fikk bl.a. dette til svar:

"Gavemidlene fra innsamlingen går til ulike tilbud og aktiviteter i tilbudene våre for barn og unge. Før jul er det ofte er det stort behov for opplevelser, gaver og tiltak, og det er fantastisk – og nødvendig - med ekstra midler til dette. Mange opplever at utfordringene forsterkes og forverres i høytider. Eksempler på opplevelser, kan være juleverksted før jul, aktivitetsdag på vinteren, støtte til familier i form av gode og varme klær, bidrag til ferietur, gavekort på X butikk, kulturopplevelser.

Aktivitetene gir gode opplevelser til familiene – i trygge rammer, og har en viktig inkluderingsfunksjon. Vi vil at alle skal få oppleve fine ting, og få den hjelpen de trenger! Og – behovet er ikke bare i jula. Av praktiske hensyn blir derfor midlene brukt gjennom året, det er det absolutt mest praktiske for virksomhetene, som dermed kan fordele der de vet det er mest bruk for dem. Dette kommer brukerne av tilbudene våre best til gode, som er det aller viktigste"

Blå Kors over hele landet

Blå Kors har tilbud i hele landet. Vi vet at Pappaklubbens medlemmer strekker seg fra nord til sør. Derfor er det fint å gi til en organisasjon som dekker hele Norge.

Pappaklubben på facebook og på nett

For litt over et år siden ble Pappaklubben opprettet. Vi nærmer oss hele 10.000 Pappaer i klubben på facebook og for kun noen uker siden ble også vår egen nettside lansert - www.Pappaklubben.no. Gruppen er for kommende, bonus og eksisterende Pappaer som søker råd, tips og triks fra andre Pappaer. Ingen spørsmål er for dumme og du kan velge å legge ut innlegg helt anonymt. PS: En god dose Pappahumor deles også flittig i gruppen :)

Bedrift som ønsker å støtte?

Vi kommer til å lage en artikkel om denne innsamlingen på vår nettside. Her ønsker vi veldig gjerne å skrive litt om bedriftene som ønsker å bidra. Artikkelen vil bli liggende her etterhvert: www.Pappaklubben.no/juleinnsamling2022 De største donasjonene vil også bli liggende synlig her på Spleis. Vi bøyer oss i støvet til de som ønsker å utgjøre en forskjell for barn og unge i år! 

Blå Kors har flere tiltak som støtter barn og unge. 

"Blå Kors barnas stasjon er et av våre tilbud som jobber direkte opp mot småbarnsfamilier.

Blå Kors ferier tilbyr organiserte ferier for barnefamilier (her er det ulike årsaker til at man ikke får dratt på ferie; det kan være lavinntekt, avhengighet og/eller psykiske utfordringer).

Blå Kors krise- og incestsenter – tilbud for mødre, fedre og deres barn i akutte situasjoner.

Blå Kors kompasset er et gratis terapitilbud for barn og unge (13-35 år) som har vokst opp i hjem med avhengighet, har barn. Tilbudet er også digitalt.

Blå Kors sine chat-tjenester har fagfolk som svarer fortvilte unge som skriver inn med sine opplevelser med mobbing og psykiske utfordringer.

Blå kors Ung er fritidstilbud for unge som gir tilhørighet og et godt og trygt nettverk.

Oppsummert har vi flere tilbud for barn, unge og familier, som tilbyr varierte former for støtte." - Kathrine Toppe

Om du selv ikke har økonomi til å gi noen kroner til denne spleisen, så går det helt fint. Det er tøft om dagen! Om du ønsker å bidra uansett, setter vi stor pris på om du kanskje deler innsamlingen videre med venner og bekjente.

Tusen hjertelig takk for støtten! <3

(Bilde lånt fra Blå Kors sitt jule-tv engasjement for et par år siden)

Pappaklubben - Årets juleinnsamling til barn og unge

11 855 kroner innsamlet

42 givere
Avsluttet 24.12.2022
23% av 50 000 kr
Givere (9 855 kr)Spleis har støttet innsamlingen med 2 000 kr
BLÅ KORS NORGE sitt profilbilde
BLÅ KORS NORGE mottar pengene
Andreas Forvik sitt profilbilde
Verifisert
Andreas Forvik
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Bilde
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Andreas Forvik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×