LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Fotball som inkluderingsarena

Fotball som inkluderingsarena

Alle penger som samles inn går til betaling for leie av Odderøyhallen.

Kristiansand konsult har fokus på alle slags marginaliserte grupper og personer. Vi tilbyr hjelp til å skaffe et godt bosted, vi i formidler folk inn i fast lønnet jobb, og vi har daglig organiserte fritidsgrupper. Den største av disse er KK fotball.

KK fotball har i høst invitert innvandrere og flyktninger til å bli med på en cup vi selv arrangerer og betaler for, i Odderøyhallen. Vi betaler kommunen i overkant av kr. 21.000, - for leie av hallen. I løpet av ett år har vi titusenvis i kjøre- og driftskostnader bare for denne ene fritidsgruppen. Alle våre grupper er gratis for deltakerne. Årets tilskudd fra Kristiansand kommune var på beskjedne kr. 10.000, - til fotballgruppen.

Vår cup-invitasjon til innvandrergrupper har spredt seg. Nå har vi rundt 40 spillere inne i Odderøyhallen hver torsdag. Blant disse er innvandrere og flyktninger, rusavhengige, psykiatriske pasienter, tidligere soningsdømte, fattige m.m.

Ettersom vår invitasjon har blitt så takknemlig tatt imot, ønsker vi å utvide leie- og spilletid i hallen, fra 1 time til 2 timer hver torsdag. På den måten kan vi ha med mange flere lag og spillere enn de som allerede er påmeldt og deltar. Dersom vi klarer å få inn kr. 10.000, -  vil vi slippe å måtte si nei til anslagsvis 20 spillere av utenlandsk opprinnelse, fordi kapasiteten eer sprengt. Dette er mennesker som trenger fornuftige alternativer for sin fritid . Det handler om integrering, mangfold og normalisering; -Forskere tror man kan forhindre fordommer gjennom kontakt med ulike grupper og personer. Kontakten må foregå over  lengre tid, og være meningsfull. Om en får til kontakt mellom ulike  grupper, og aktivt kan jobbe mot fordommer, vil det være en viktig del av forsøket på å redusere rasisme og diskriminering (google).

Ellers oppfordrer vi til tegning av medlemskap i KK 

(150, - per kalenderår). VIPPS: 699865

Vi takker for oppmerksomheten og bidrag som måtte komme inn!

KRISTIANSAND KONSULT

Fotball som inkluderingsarena

7 950 kroner innsamlet

17 givere
Avsluttet 31.12.2022
79% av 10 000 kr
KRISTIANSAND KONSULT mottar pengene
KRISTIANSAND KONSULT FOTBALL sitt profilbilde
KRISTIANSAND KONSULT FOTBALL
Verifisert
Torkel Christiansen står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Torkel Christiansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×