LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Supporterspleis for Ingvild Flugstad Østberg på vei mot nye medaljer !

Supporterspleis for Ingvild Flugstad Østberg på vei mot nye medaljer !

Ingvild Flugstad Østberg satser mot verdenstoppen i langrenn på egenhånd utenfor landslag og trenger økonomisk støtte for å nå sine mål om medalje i VM i Planica 2023. Pengene skal brukes til reise, samlinger, trener, lege, ernæringsfysiolog og smøreteam.

Gjøvikjenta Ingvild Flugstad Østberg har i mange år vært en av våre aller beste langrennsløpere både nasjonalt og internasjonalt og kan se tilbake på fantastiske resultater fra 2009 til 2019. De største merittene er 2 gull og 1 sølv i OL, 1 gull, 3 sølv og 2 bronse i VM, 7 gull og 3 sølv i Junior-VM, 16 enkeltseiere og 1 totalseier i verdenscupen samt 1 seier og 2 andreplasser sammenlagt i Tour De Ski. Hun har i hele sin karriere vært en flott rollemodell og en person som har hatt beina godt plantet på landjorda og som alltid har et smil på lur. 

Siden 2019 har hun slitt med både skader og ernæringsproblemer som førte til at hun fikk startnekt fordi hun ikke innfridde kravene til helseattesten som er en nødvendighet for å kunne gå konkurranser. Hun ble ikke tatt ut på landslaget for 22/23 sesongen men har likevel valgt å satse på egenhånd. 

Første uka i November kom gladmeldingen om at Ingvild fikk godkjent helseattesten og kan satse videre mot nye medaljer. Ingvild er krystallklar i sin målsetting og det store målet for sesongen er å kjempe om medaljer i VM i Planica som går av stabelen i februar/mars. Hun har fått med seg dyktige Pål Gunnar Mikkelsplass som trener og i tillegg et godt støtteapparat, så hun er i så måte i trygge hender. Men å satse mot verdenstoppen på egenhånd koster penger. Der er snakk om mye reising, samlinger, trener, lege, ernæringsfysiolog og smøreteam for å nevne noe.

Alle som er glad i langrenn og ønsker Ingvild tilbake i verdenstoppen er velkommen til å bidra på denne supporterspleisen ! 

Alle bidrag mottas med takk, små som store.

NORSK KVINNELANGRENN TRENGER INGVILD FLUGSTAD ØSTBERG.

Supporterspleis for Ingvild Flugstad Østberg på vei mot nye medaljer !

110 820 kroner innsamlet

262 givere
Avsluttet 22.02.2023
88% av 125 000 kr
Verifisert
Ingvild Flugstad Østberg mottar pengene
Arne Løkken sitt profilbilde
Verifisert
Arne Løkken
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Arne Løkken er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×