LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for KRISESPLEIS FOR L.I.K.

KRISESPLEIS FOR L.I.K.

Pengene går i sin helhet til å hjelpe Lillehammer ishockeyklubb. Dersom det skal vise seg at klubben ikke kan berges, tilbakebetales innsamlede midler, De innsamlede midlene vill bli ivaretatt av en kontrollgruppe i regi av Patriotene Lillehammer.

Dette er en Spleis i regi av Idégruppa i Lillehammer ishockeyklubb og Patriotene Lillehammer.

Det er en kjent sak at Lillehammer ishockeyklubb er i en vanskelig økonomisk situasjon. Vi tar ikke for hardt i hvis vi nå sier at det er  " være eller ikke være" for Lillehammer ishockeyklubb. Derfor har Patriotene Lillehammer i samarbeid med idégruppa i Lillehammer ishockeyklubb opprettet denne spleisen uavhengig av klubben.

Dersom klubben skal overleve og prestere på det nivået vi ønsker, både i Fjordkraft ligaen, Bambusa ligaen og U18/u20. Breddelagene står også i fare for å miste forbilder og profiler, så er vi avhengig av hjelp. 

Vi vet at innsamlinger til Lillehammer ishockeyklubb er forholdsvis oppbrukt på Lillehammer, men nå må vi legge alle diskusjoner til side, vi har gått mange runder som arbeidsgruppe og supportere, og har forståelse for at mange ser negativt på at det opprettes enda en spleis, men vi har kommet frem til at nå er det helt krise og helt nødvendig!

Lillehammer ishockeyklubb ble stiftet i 1957 og har siden 1991 etablert seg i toppserien i norsk ishockey. Klubben vant NM-gull i 1994 og spilte så sent som i 2018 finaler mot erkerivalen Storhamar. I 2022 etablerte også klubben – som en av få klubber i Norge - eget eliteserielag for kvinner.

De senere årene har det skjedd mye positivt rundt klubben. Vi kan blant annet nevne satsningen på Hockey Classic, oppgradering av Eidsiva arena og deltakelse i Bambusaligaen. Det foreligger også planer for videre utvikling, noe som vil kunne løfte Lillehammer ishockeyklubb som toppidrettsprodukt i regionen, og som et betydelig bidrag til satsingen i norsk ishockey.

 

KRISESPLEIS FOR L.I.K.

371 700 kroner innsamlet

951 givere
Avsluttet 08.01.2023
37% av 1 000 000 kr
Patriotene Lillehammer sitt profilbilde
Patriotene Lillehammer
Verifisert
Julie Sævik står bak spleisen
PATRIOTENE LILLEHAMMER mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Julie Sævik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×