LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for SNARVEIER - Bachelorfilm

SNARVEIER - Bachelorfilm

Hjelp oss med å realisere filmen vår!

Etter tre år på Westerdals skal vi endelig lage avgangsfilmen vår. For å kunne gjennomføre filmen vår spør vi familie, venner og bekjente om hjelp. Alle bidrag settes enorm pris på!

Hvorfor trenger vi støtte?

Det er mange utgifter når man skal lage film, selv om vi får låne utstyr gratis av skolen. Vi skal filme i 10 dager, og må kjøpe inn mat til å ha på set alle dagene. I tillegg kommer leie av locations, honorar til skuespillere, leie av biler for transport og budsjett til innkjøp av rekvisitter. Vi er drevne på å få så mye som mulig ut av pengene, så her blir det mye film per krone!

Crewet

Litt om filmen

25 år gamle Anders er småkriminell og har pengeproblemer. Han har lånt penger av feil folk. Han flykter ut til storesøsteren sin, som bor på en gård litt utenfor byen. Der oppdager han at hans ti år gamle nevø, Stian, har det tungt og har sluttet å gå på skolen. Dermed er Anders og Stian alene på gården på dagtid. For å skaffe penger rekrutterer Anders Stian til å hjelpe han med å gå fra dør til dør i nabolaget og svindle folk. Anders og Stian begynner å bygge et bånd gjennom svindlinga, og Stian opplever at sammen med Anders er verden litt mindre tung. Men svindlinga blir mer og mer alvorlig, og i tillegg blir Anders snart tatt igjen av problemene sine inne i byen.

“Snarveier” handler om en ung mann som alltid har brukt menneskene rundt seg til egen vinning, som oppdager at han for første gang virkelig betyr noe for noen andre, og kanskje også at noen andre for første gang virkelig betyr noe for han.

SNARVEIER - Bachelorfilm

25 309 kroner innsamlet

43 givere
Avsluttet 10.01.2023
84% av 30 000 kr
Kristi Strømmen Kjerpeset sitt profilbilde
Verifisert
Kristi Strømmen Kjerpeset mottar pengene
Olav Anders Baugstø Evang sitt profilbilde
Verifisert
Olav Anders Baugstø Evang
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Olav Anders Baugstø Evang er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×