LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Gi Fagerstrand IF fotball en sikker fremtid - støtt bygging av klubb kiosk!
Logo SpareBank 1 Østlandet

Søknadsfristen til Alle Henda er over for denne gang og vi er i ferd med å dele ut hovedmidlene. Du kan fortsatt støtte de aktive spleisene.

Se alle vinnerne her

Gi Fagerstrand IF fotball en sikker fremtid - støtt bygging av klubb kiosk!

Alle pengene som samles inn går til inventar i kiosken

SpareBank 1 Østlandet er banken som deler med deg, og skal nå ut med 10 millioner kroner til frivillige hender. Fagerstrand IF Fotball har selvsagt rukket opp hånda og sagt at vi har et kioskprosjekt som vi ønsker å fullføre, men vi trenger et økonomisk bidrag for lande prosjektet. 

Fagerstrand idrettsforening (FIF) ble stiftet i 1968. FIF sitt verdigrunnlag er å gi lokalsamfunnet og spesielt barn og unge et godt idrettslig tilbud, i et stimulerende og godt sosialt miljø for både medlemmer, trenere og foreldre.

FIF rommer både håndball, innebandy, allidrett, styrke og fotball. Fagerstrand IF fotball har 6 lag, hvor de yngste er 6 år og de eldste er 14 år, i tillegg til et løkkefotballtilbud for de over 18 år.  

Fagerstrand IF sine treningsprinsipper bygger på trygghet og glede = mestring og utvikling.

Alle våre lag deltar på ulike cuper både sommer og vinter. På Myklerud kunstgressbane spilles det årlig omlag 30 - 40 fotballkamper.

Stram økonomi har gjort det nødvendig å leie ut klubbhuset vårt ved Myklerud kunstgressbane til Nesodden Montessori barnehage. Klubbhuset ble brukt til kiosk under både treningkamper og cuper. Fagerstrand fotball har da mistet denne inntekstmuligheten og det sosiale samlingspunktet rundt våre arrangementer. 

Ved å støtte denne spleisen vil det gi Fagerstrand IF fotball muligheter til å sikre inntekter til videre drift, muligheter for å arrangere flere kamper og cuper samt gi et bedre idrettsmessig tilbud i vårt lokalsamfunn. Vi vet hva dette betyr for barn og unge! 

Gi Fagerstrand IF fotball en sikker fremtid - støtt bygging av klubb kiosk!

13 750 kroner innsamlet

58 givere
Avsluttet 07.12.2022
34% av 40 000 kr
Fagerstrand IF fotball sitt profilbilde
Fagerstrand IF fotball
Verifisert
Teresa Andrea Meijer Wiig står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Teresa Andrea Meijer Wiig er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×