LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp vår blinde bror og onkel til en lysere hverdag <3

Hjelp vår blinde bror og onkel til en lysere hverdag <3

Alle pengene som samles inn går til innkjøp av blindevennlig musikk utstyr til John Andrè.

Kjære medmennesker. Vår blinde bror og onkel trenger nå deres hjelp til å få en verdig hverdag der han kan bruke hverdagen til å drive på med det han brenner for og elsker, nemlig musikk.

Dessverre er ikke alt i dagens produksjonsteknologi blindevennlig.

John Andrè Eira er 31 år bor i den lille bygda Karasjok langt oppe i Finnmark. Han er frisk og oppegående kar, men ble født uten øyne. Han har vokst opp med joik og musikk og har interessert seg i dette fra han va en liten gutt. Han bor nå hjemme hos sin mor og dagene blir triste å lange uten jobb, omgangskrets og fritidsaktiviteter.

Mulighetene er få i en liten bygd med knappe 2800 innbyggere. Så nå ønsker han og vi i familien hans at han får inn litt gleder i hverdagen og at dagene skal føles mere meningsfulle for han.

Hans største ønsker er å kunne investere i en liten blindevennlig hjemmestudio der han kan produsere musikken sin uten å måtte være avhengig av andre, eller måtte reise sørover til bandet sitt Gabba hvergang han vil produsere noe. Han er pr dags dato helt avhengig av de og andre seende personer for å kunne drive med sine egne musikkprosjekter.

Dagens programvare som musikere bruker er ikke blindevennlig i det hele tatt, så han har ikke muligheter til å produsere musikken ved bruk av datateknologien som seende produsenter så lett har tilgang på i dag. Han trenger et blindevennlig hjemmestudio med muligheter til innspilling, redigering og mixing av musikk for å få realisert drømmen hans om å kunne jobbe selvstendig på lik linje med produsenter som ser. Og dette koster endel.

Han har tidligere søkt om midler fra blindeforbundets legatfond uten å lykkes da de ikke hadde tilstrekkelige midler til og dekke dette.

I samråd med han så bestemte vi oss for å lage en spleis som kanskje kan hjelpe han med å komme i gang og vi håper så mange som mulig har mulighet til å bidra med en pitteliten slant hver slik at han får realisert drømmen hans og han får en hverdag som blir veldig mye lysere enn det den er i dag. All bidrag er god bidrag <3 Og vi kunne ikke blitt mer takknemlig.

Dette hadde vært den beste gaven han kunne drømt om! Og ingenting hadde gledet oss i familien mer enn å få se gutten vår ha et verdig liv med godt innhold i hverdagen.

Innsamlingen vil vare til 1. Januar og da blir alle pengene utbetalt til John Andrè selv, slik at han kan kjøpe inn det han trenger av utstyr og kan starte det nye året med et smell <3

Hjelp vår blinde bror og onkel til en lysere hverdag <3

66 200 kroner innsamlet

217 givere
Avsluttet 01.01.2023
100% av 66 000 kr
John Andre Eira sitt profilbilde
Verifisert
John Andre Eira mottar pengene
Verifisert
Berit Inger Anne Utsi
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Berit Inger Anne Utsi er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×