LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Wubbo fra Skør'n!

Hjelp Wubbo fra Skør'n!

Alle pengene som samles inn går utelukkende til behandling av Wubbos sykdom eller løpende utgifter frem til han får behandling.

Wubbo er mannen så mange av oss i og fra Valdres har lagt vår elsk på. Ikke bare på grunn av syklene hans, men på grunn av den genuine drivkraften og energien han utstråler for det som har vært en hobby og så et yrke gjennom hele hans liv. 

Les videre under bildet.

Dessverre har han fått store helsemessige utfordringer uten en "krok" å henge symptomene på i norsk helsevesen. Det skaper utfordringer med økonomien og han teller på tiøringene for når sparepengene til barna må tas hull på eller elsykkelen hans må selges, som han drømmer om å klare å sykle på igjen. Favorittsykkelen uten hjelpemotor er allerede solgt.

"Det ser dessverre ut til at dette med formen min kommer til å bli en langvarig prosess", konstaterer sykkelgründeren Wubbo Boiten til avisa. 

Sitat fra Oppland Arbeiderblad:

"Nylig la Boiten ut denne meldingen på Facebook. Wubbo Boiten er mannen som flyttet fra Nederland til Norge for å bygge seg en ny tilværelse som sykkelprodusent. Siden 2010 har han jobbet dag og natt for å bygge merkevaren Skør'n sykler.

I høst fortalte han gjennom OA om hvordan først koronaen satte bremsene kraftig på for Skør'n. Deretter sviktet helsa til den ellers så spreke sykkelentusiasten.

I dag innser han at det er små sjanser for at han selv makter å videreføre det som var et drømmeprosjekt: Å bygge opp en merkevare av kvalitetssykler, både for folk flest og for ryttere i eliteklassen.

– Ting går sakte framover, men må være ærlig og si at sjansen ikke er veldig stor for at jeg kommer meg for fullt igjen. Og dermed er også sjansen stor for at Skør'n ikke kommer til å bli det samme som det var for 12 år siden, sier han til følgerne sine på Facebook.

På disse 12 årene ble Skør'n lagt merke til. I Valdres ble det stas å sykle rundt på en lokalt bygd sykkel med dialekt-loger og tydelige farger. En bank kjøpte en serie elsykler til utlån. Boiten startet eget sykkelteam som knyttet til seg sterke syklister i flere klasser. Skør'n sponset et team fra Ringerike sykkelklubb, og syklene hans har vunnet mange NM og andre elitearrangement i inn- og utland."

Idag sliter han med løpende utgifter og penger til behandling og medisinering. Det ser dessverre ut til at private sykehus kanskje er eneste utvei for å finne ut av dette. I dag er han overbevist om at ettervirkninger koronavaksinen er mye av årsaken. Han har fått forklaringer på hvordan problemer som starter i nakken kan forplante seg videre. Han går på B12 vitaminbehandling som i starten viste positive resultater, men dessverre har disse avtatt og han blir igjen mer og mer sengeliggende. Det virker som at en gammel nakkeskade skaper problemer som brer seg utover i kroppen med smerter i ledd og muskler. Det ser ikke ut til å være ME da symptomene er for forskjellige, selv om det også er mange likheter. 

Det pengene i denne spleisen eventuelt går til er todelt. Det er til rehabilitering og behandling av nakke-spesialist i april, men også løpende utgifter til medisin og preparater som han ikke får dekket.

Regnskap vil bli ført for å vise forbruket av midlene fra spleisen.

Hjelp oss å få Wubbo på beina igjen! Spleisen avsluttes på julaften og vil virkelig redde jula hans.

Hjelp Wubbo fra Skør'n!

56 900 kroner innsamlet

150 givere
Avsluttet 24.12.2022
94% av 60 000 kr
Thomas Kamrud Jahnsen sitt profilbilde
Verifisert
Thomas Kamrud Jahnsen
står bak spleisen
Wubbo Adriaan Renger Boiten sitt profilbilde
Verifisert
Wubbo Adriaan Renger Boiten mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Thomas Kamrud Jahnsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×