LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for 20 års jubileumsforestilling Stabekk  Teater
Logo SpareBank 1 Østlandet

Søknadsfristen til Alle Henda er over for denne gang og vi er i ferd med å dele ut hovedmidlene. Du kan fortsatt støtte de aktive spleisene.

Se alle vinnerne her

SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 60 000 kr

20 års jubileumsforestilling Stabekk Teater

Alle innsamlede midler går til Stabekk Teaters jubileumsforestilling i 2024

Vi har som mål å få inn 100 000 kr til manusutvikling og komponering av ny musikk til Stabekk Teater sin jubileumsforestilling! Vi ønsker derfor at så mange som mulig bidrar, med en femmer- en femtilapp- eller mer om man vil!

I 2024 har Stabekk Teater og Teaterskole 20-års jubileum. I den forbindelse planlegger vi å skrive, komponere og produsere et helt nytt musikkteaterstykke. 

Vi har profesjonelle dramatikere og komponister tilknyttet teatret. Det skal bli storslagent og morsomt - med mulighet for alle teatrets 170 elever i alle aldre å være med i to eller tre lag. For oss er det viktig at alle barn og ungdommer på teatret får muligheten til å være med.

For at vi skal få dette til, er vi avhengige av ekstraordinære tilskudd. Vi har derfor søkt støtte fra SpareBank 1 Østlandet, men vi må selv bidra med å sette igang en spleis. Vi oppfordrer derfor alle som er glade i Stabekk Teater og Teaterskole til å bli med på spleisen med et valgfritt beløp, lite eller stort. Men antallet som blir med på  spleisen er minst like viktig som beløpet. Det lokale engasjementet for våre forestillinger og vårt teatertilbud viser at Stabekk Teater er en viktig kulturinstitusjon for lokalsamfunnet. 

Hvem er vi?

Da Sigve Bøe og Trine Tandberg etablerte stiftelsen Stabekk Teater og Teaterskole i 2004, var vår målsetting å skape møteplasser for teaterinteresserte barn og ungdom, og profesjonelle teaterfolk og musikere.

Vi har i dag ca 170 aktive medlemmer, og produserer to til tre teaterforestillinger, eller konserter i året. For oss er det viktig å ha svært høy kvalitet på forestillingene, og vi bruker ofte to til tre profesjonelle skuespillere på scenen sammen med rundt 50 barn. Barna blir organisert i lag, slik at alle over 10 år og som går på teaterskolen får være med i forestillingene. Vi bruker alltid profesjonelle musikere på scenen, slik at opplevelsen for våre unge skuespillere og publikum blir best mulig. 

Mange av våre medlemmer har blitt profesjonelle skuespillere, dansere og teaterteknikere. Unge profesjonelle som har vært med oss siden starten i 2004, er fremdeles med som instruktører, designere av lyd og lys og ikke minst scenografi og kostymer.

20 års jubileumsforestilling Stabekk Teater

79 123 kroner innsamlet

171 givere
Avsluttet 04.12.2022
79% av 100 000 kr
Givere (19 123 kr)SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 60 000 kr
Stabekk Teater og Teaterskole
Verifisert
Trine Tandberg står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Trine Tandberg er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×