LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bidrag til skøytebaner, gåtraséer og skiløyper på Rokosjøen i Løten.
Logo SpareBank 1 Østlandet

Søknadsfristen til Alle Henda er over for denne gang og vi er i ferd med å dele ut hovedmidlene. Du kan fortsatt støtte de aktive spleisene.

Se alle vinnerne her

Bidrag til skøytebaner, gåtraséer og skiløyper på Rokosjøen i Løten.

Alle pengene som samles inn skal gå til å opprettholde tilbudet med skøytebaner, gåtraséer og skiløyper på Rokosjøen i vinter.

«Rokosjøens venner» består av en gjeng frivillige ildsjeler fra Løten som er klare for å gjøre en innsats for å opprettholde det populære tilbudet med skøytebaner,  skøytetraséer og skiløyper på Rokosjøen. Vi bruker egen gråtass og ATV til arbeidet, og er innstilt på å legge ned mange timer for at lokalbefolknignen skal kunne gå på skøyter, ski og på beina på Rokosjøen fra desember til cirka slutten av mars. 

Tiltaket ble gjennomført for første gang vinteren 2022, og ble en gnistrende suksess! Folk kom langveis fra for å benytte tilbudet, og mange børstet støvet av både ski og skøyter for å dra til Rokosjøen. Gåtraséene passet også for barnevogn og spark - med andre ord ble dette både et viktig folkehelsetiltak og en sosial møteplass. Det myldret av folk på isen og tilbudet ga Løten mye positiv oppmerksomhet i media.  

For å kunne opprettholde tilbudet også denne vinteren trenger "Rokosjøens venner" midler til innkjøp av drivstoff, sikkerhetsutstyr og utstyr til selve måkearbeidet. Vi håper også å ha ett eller flere arrangementer på isen i løpet av vinteren, og trenger penger til blant annet bålpanner, ved, halmbunter og fakler for å skape god stemning.

Håpet er at Sparebankstiftelsen, Gjensidigestiftelsen og andre vil støtte oss økonomisk neste vinter slik at «Rokosjøens venner» kan kjøpe inn en egen minitraktor til dette formålet. Det viktigste nå er å få «Rokosjøens venner» opp å gå – og vi blir veldig glade for alle bidrag som kan være med å virkeliggjøre et knallbra vintertilbud på Rokosjøen også i år! 

Bidrag til skøytebaner, gåtraséer og skiløyper på Rokosjøen i Løten.

26 450 kroner innsamlet

99 givere
Avsluttet 28.02.2023
88% av 30 000 kr
Verifisert
Sindre Hagen Kristiansen mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Sindre Hagen Kristiansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×