LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Mikaelskoret XL m orkester & solister for framføring av festforestillingen Alle Tiders Musikal
Logo SpareBank 1 Østlandet

Søknadsfristen til Alle Henda er over for denne gang og vi er i ferd med å dele ut hovedmidlene. Du kan fortsatt støtte de aktive spleisene.

Se alle vinnerne her

SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 10 000 kr

Støtt Mikaelskoret XL m orkester & solister for framføring av festforestillingen Alle Tiders Musikal

Alle pengene går til Alle Tiders Musikal. Kjente musikallåter skal fremføres av Mikaelskoret og lokale/regionale halv- og helprofesjonelle musikere mars 2023. Prosjektet er tuftet på mye frivillig innsats og rettet mot et publikum i alle aldersgrupper.

For snart tre år siden syntes to av våre korsangere (Thor og Tor Storm) at det ble på tide med et stort fellesprosjekt, hvor i utgangspunkt alle kor og korps fra Stor-Elvdal samt solister og innleide musikere skulle delta i. De kontaktet det lokale firmaet 231 Productions AS (hovedeier Jan Tore Myrbakken) for å produsere dette prosjektet. Etter noen tøffe år med korona kom vi oss endelig i gang, hvor vi nå fikk sett sammen et fint kor (med Mikaelskoret og flere andre sangere fra bl.a. korene Koppang Mandskor og Corvus Corax), og et orkester bestående av et solid knippe svært dyktige og erfarne halv- og helprofesjonelle musikere samt flere dyktige solister.

Det bys på perler på ei snor - noen udødelige slagere som “alle kjenner” og noen ukjente men ikke mindre rørende vakre musikalsanger. Prosjektet tar utgangspunkt i musikaler gjennom tidene - derav navnet “Alle Tiders Musikal”. Vi velger også å tolke inn den andre betydningen, dette blir nemlig alle tiders!

Vi spenner fra tidlige musikaler som Sound of Music, Spellemann på Taket og Cabaret, via Jesus Christ Superstar, Evita, Operafantomet, Les Miserables og Chess, til helt nye musikaler som Beetlejuice, Jagged Little Pill, Matilda og Ylva.

231 Productions AS står for produksjonen; musikalsk innstudering og ledelse, arrangering og komponering, scenografi, regi og koreografi, sangpedagogikk, lys- og scenedesign, direksjon og orkesterledelse.

Korene og deres støttespillere tar seg av alt det praktiske. Det meste av dette arbeidet er tuftet på frivillige hender og en kjempe stor dugnadsinnsats, men allikevel er en del utgifter uunngåelig (musikalsk ledelse og tilrettelegging, oppsetting, lokalleie, lyd og lys, etc.). Denne Spleisen er beregnet for 25 000,- kr, bestående av mindre (private) gifter, samt forhåpentligvis støtte fra "Alle Henda". Selv om det er trange tider håper vi at også du/dere har lyst til å støtte oss med et bidrag, hver krone er svært velkommen. Ellers jobber vi knallhard med å få engasjert sponsorer samt søker støtteordninger som SpareBank 1 Østlandets tilskuddsordning "Alle Henda".

Dette er et kjempefint prosjekt som mange i og utenfor Stor-Elvdal skal ha gleden av; ikke bare de som er med i prosjeket, men mest av alt publikumet i alle alder!

SpareBank 1 Østlandet er banken som deler, og går denne høst ut med 10 millioner kroner til frivillige hender. Selv om vi kom sent i gang med denne Spleisen håper vi på deres støtte. Desto mer vi samler inn nå de første dagene, desto større blir sjansen for at vårt prosjekt blir tildelt 10 000,- kr. i støtte fra Sparebank 1 Østlandet, noe som hadde vært helt utrolig!

Støtt Mikaelskoret XL m orkester & solister for framføring av festforestillingen Alle Tiders Musikal

14 500 kroner innsamlet

13 givere
Avsluttet 13.03.2023
57% av 25 000 kr
Givere (4 500 kr)SPAREBANK 1 ØSTLANDET har støttet innsamlingen med 10 000 kr
Marieke Maya Gonlag sitt profilbilde
Verifisert
Marieke Maya Gonlag
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Marieke Maya Gonlag er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×