LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Investorenes juleinnsamling 2022!
Spleis har støttet innsamlingen med 2 000 kr

Investorenes juleinnsamling 2022!

Alle pengene som samles inn går til Wake Me Up Norway

Innsamling til Wake Me Up Norway

Vi vet at etter covid-perioden så sliter enda flere unge enn normalt med sin mentale helse og har ønsket å rette årets juleinnsamling mot aktør som kan hjelpe disse. Mange av oss har familie, slekt, venner og bekjente hvor mentale helse kan være et problem, noe som går utover både den enkelte og andre rundt vedkommende.  Vi ba om innspill fra lyttere av podcasten AksjeSladder til å finne et riktig godt formål innen dette området og ble tipset av hopplandslagets hovedtrener Alexander Stöckl om Wake Me Up Norway som han er en av flere ambassadører for. 

Wake Me Up Norway er en veldedig organisasjon som skal bidra til at unge mennesker har mot til å gå sine egne veier, håndtere motgang på en god måte og skaper seg et meningsfylt liv. Et liv der de kjenner sine egne ressurser, finner trygghet i seg selv og kan lede selg selv mot sine mål og drømmer.

Wake Me Up sitt mål er at alle unge skal ha muligheten til å ha det bra og gjøre helsehjelp tilgjengelig på et tidlig stadium. De har laget en egen app (Wake Me Up Norway) hvor alle unge får enkel tilgang til en til en samtaler med profesjonelle mentaltrenere, coacher og mentorer, gjennom videosamtaler, kostnadsfritt og uten ventelister. I steg to har de invitert med unge mennesker mellom 16- 26 år for å utvikle ulike hub konsepter rundt om i landet vårt for å skape møteplasser og eventer som setter fokus på mental helse og livsmestring.

Som ideell organisasjon er Wake Me Up Norway avhengig av støtte for å kunne bedrive sin viktige oppgave så godt og bredt som mulig og vi oppfordrer dermed alle investorer (og andre i og utenfor kapitalmarkedet) til å bidra i innsamlingen. 

Investorenes juleinnsamling 2022!

151 000 kroner innsamlet

263 givere
Avsluttet 24.12.2022
120% av 125 000 kr
Givere (149 000 kr)Spleis har støttet innsamlingen med 2 000 kr
WAKE ME UP NORWAY mottar pengene
AksjeSladder / Xtrainvestor sitt profilbilde
AksjeSladder / Xtrainvestor
Verifisert
Lars Tore Brandeggen står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Bilde
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Lars Tore Brandeggen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×