LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Julesamling og løftekonkurranse

Julesamling og løftekonkurranse

Pengene går uavkortet til Foreningen Tryggere Ruspolitikk sitt arbeid for å fremme en kunnskapsbasert og omsorgsfull ruspolitikk.

Jeg inviterer mine kunder og andre som er interesserte i vektløfting, styrkeløft  og/eller Crossfit til en liten julesamling torsdag 22/12 kl. 1900-2100 på Crossfit Groruddalen hvor jeg vil presentere noen forskningsbaserte godbiter som kan bidra til bedre treningsfremgang, etterfulgt av en liten (valgfri) løftekonkurranse som vil passe for alle nivåer og innebære fokus på teknikk, hvor det også vil bli en liten premie :) 

Samlingen varer i ca to timer, alle invitert til å delta med valgfritt beløp, som går uavkortet til den veldedige organisasjonen Foreningen Tryggere Ruspolitikk. For enkelhetens skyld ligger det inne donasjon for 500 kr, 1 000 kr eller et valgfritt beløp. Alle monner drar, så har du bare noen kr å bidra med, gjør du det. Alle er velkommen!

PS: Det blir maks 12 deltakere på den fysiske delen, og maks 20 deltakere totalt. Om det blir flere påmeldte enn dette, kjører jeg en ekstra samling på nyåret.

Kort om organisasjonen: 

Foreningen Tryggere Ruspolitikk er en landsomfattende organisasjon som jobber for en norsk ruspolitikk basert på skadeforebygging, skadereduksjon, personlig ansvar og menneskerettigheter.

Foreningen samler engasjerte samfunnsborgere, pårørende og brukere i arbeidet for at kunnskap om samfunnsmessige kostnader og skadevirkninger av rusbruk og ruspolitikk skal ligge til grunn for norsk og internasjonal ruspolitikk.

Formålet skal oppnås gjennom å søke samarbeid på tvers av politiske og ideologiske skillelinjer.

Mer info se https://www.rusreform.no/hva 

Ønsker du å bidra ved å bli medlem i foreningen, se https://portal.smartorg.no/action/reg/7fd64a16 (fra kun 50 kr i året - som også gir foreningen tilgang på driftsstøtte fra Helsedirektoratet per medlem).

Kort om meg: 

Personlig trener med spisskompetanse på styrketrening og idrettsgrenene vektløfting og styrkeløft. Mer info på https://www.fredrikgyllensten.no/visjon/  

Julesamling og løftekonkurranse

9 050 kroner innsamlet

17 givere
Avsluttet 22.12.2022
90% av 10 000 kr
Fredrik Kvist Gyllensten sitt profilbilde
Verifisert
Fredrik Kvist Gyllensten
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Fredrik Kvist Gyllensten er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×