LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt denne sukkersøte boligen laget av flinke 5-åringer i Sommerfrydhagen Barnehage i Gamle Oslo!

Støtt denne sukkersøte boligen laget av flinke 5-åringer i Sommerfrydhagen Barnehage i Gamle Oslo!

En liten takk til Løvemammaene for den viktige jobben de gjør!

Norges FINESTE pepperkakehus? Nyoppført bolig i pepperkakekonstruksjon nytt fra desember 2022 med supersentral beliggenhet på Tøyen Torg!


Notar Oslo har atter en gang fått den beste hjelpen av den fantastiske avdelingen Bjørnebær i Sommerfrydhagen barnehage. Hjelperne våre er kanskje små, men bidraget deres er stort, og de har laget et pepperkakehus som skiller seg ut fra alle andre pepperkakehus der ute! Opplev det unike pepperkakehuset som er omkranset av snøhvite utearealer og dekket med både seigmenn og seigdamer i alle farger (vi diskriminerer ikke). Huset er splittert nytt og ble ferdigstilt den 9. desember 2022. Huset har selvfølgelig nybygg-garanti i 5 år fremover. Med sin fargerike fasade og sukkersøte løsninger, er dette et hus som mange vil ha lyst på og vi forventer stor etterspørsel og mange interesserte. Vi tilbyr påmeldingsvisning til alle som er interesserte i huset.

Vårt ønske er å sette fokus på organisasjoner som jobber for at barn skal ha en bedre hverdag. Etter god respons på innsamlingen i fjor, ønsker vi denne gangen å samle inn penger til organisasjonen Løvemammaene som jobber for å forbedre barn og unge med sykdom og funksjonsvariasjon. Slik det står på nettsiden deres er dette en organisasjon som brenner for støtte, frihet og likestilling til hele familien. Vi støtter alle som gir en stemme til de som trenger det, og med denne innsamlingen håper vi at du også vil gjøre det samme!

Innsamlingen i 2021 gikk til Ung Kreft og da klarte vi akkurat å nå målet vårt på kr. 25.000,-. Sammen med deg er vi helt sikre på at vi klarer å overgå dette målet og ta innsamlingen for 2022 til nye høyder! Bli med oss da vel :)

Når vi når målet, skal våre flinke hjelpere i Bjørnebær avdelingen i barnehagen få lov til å kose seg ordentlig og spise opp dette fantastiske smakfulle pepperkakehuset.

Det er også mulig å sende valgfritt beløp til Løvemammaene gjennom Vipps til nummer 559990.

Vi vet at det er en vanskelig tid for mange om dagen, og derfor setter vi ekstra stor pris på alle bidrag vi får i år. Tusen, tusen takk til alle som hjelper oss, ikke bare med et økonomisk bidrag, men også til alle som sprer ordet og deler denne siden videre til familie og venner. Notar Oslo ønsker dere en riktig gledelig jul og de beste ønsker for nyåret ❤

** OBS! GRUNNET MEGET HØY ETTERSPØRSEL ETTER DETTE EKSTRAORDINÆRE PEPPERKAKEHUSET, ER DET NÅ SATT OPP 24-TIMERS VISNING/UTSTILLING AV BOLIGEN I VINDUET TIL NOTAR GAMLE OSLO MIDT PÅ TØYEN TORG. IKKE GÅ GLIPP AV MULIGHETEN TIL Å SE DETTE HUSET, DU FINNER DET HOS NOTAR I HAGEGATA 25D PÅ TØYEN! **

Støtt denne sukkersøte boligen laget av flinke 5-åringer i Sommerfrydhagen Barnehage i Gamle Oslo!

7 100 kroner innsamlet

22 givere
Avsluttet 31.12.2022
23% av 30 000 kr
LØVEMAMMAENE mottar pengene
Blanca Lou Caravana Gravador sitt profilbilde
Verifisert
Blanca Lou Caravana Gravador
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Blanca Lou Caravana Gravador er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×