LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Brannbiler til Ukraina - Tidenes kolonne (tur 8) -Februar-

Brannbiler til Ukraina - Tidenes kolonne (tur 8) -Februar-

Alle pengene som samles inn går direkte til å levere brannbiler, ambulanser og tilhørende utstyr til Ukraina med kolonnen som har overlevering i februar, samt - finansiering av semitrailere med strømaggregater og annet nødutstyr til Ukraina fortløpende

Norsk Ukrainsk brann- og ambulansestøtte er en humanitær organisasjon der styret består av personer med lang erfaring med overlevering av donerte brannbiler, ambulanser, samt brann- og helsemateriell til brannvesenet i Ukraina.

Vårt mål med denne spleisen er å finansiere kolonnen som blir mye større en tidligere kolonner med avreise til Ukraina i februar! 

Dette er i tillegg til strømaggregater og mengder med annet helse- og brannmateriell som planlegges sendt til Ukraina med  semitrailer i januar.

Formålet til organisasjonen er å effektivt overlevere norske donasjoner av brannbiler, ambulanser, rednings- og førstehjelpsutstyr, samt - beskyttelsesklær for redningspersonell til krigsrammede Ukraina.

Vi har direkte kontakt med ledelsen i brannvesenet i Ukraina som fortløpende melder behovet. Utrykningskjøretøyene og materiellet vi allerede har overlevert til Ukraina, er tatt i bruk sør-øst og øst i landet der krigen har rammet befolkningen hardest (Kryvyj Rih, Dnipro, Zaporizhzhia, Kharkiv, Mykolaiv).

Vi er en non-profit organisasjon, og alle donerte midler går uavkortet til utgifter i forbindelse transport av kjøretøy og materiell til Ukraina. Alle i styret og andre medlemmer arbeider altså frivillig og uten lønn.

Den pensjonerte utrykningslederen Odd Steinar Rønne (tlf.: 478 91 012) fra Steinkjer er styreleder og kontaktperson for organisasjonen.

Medlemmene i styret er tilknyttet ulike beredskapsetater og transportselskap rundt om i Norge. Vi har sikret oss spisskompetanse på eksport og tolldeklarasjoner i styret, og får dermed svært effektivt donerte beredskapskjøretøy og materiell ned til Ukraina.

Ta kontakt om dere har brannbiler, ambulanser, Sivil 4x4,  strømaggregater, lysutstyr eller brann - og ambulansemateriell dere ønsker å donere til Ukraina.

Om dere ønsker å bidra økonomisk til arbeide med transport av donerte beredskapsbiler og materiell, kan dere benytte denne spleisen.

Vi har fra før levert 55 brannbiler og ambulanser, 3 redningsbåter med motorer, samt - 5 semitrailere med utstyr inklusivt over 135 strømaggregater, over 30 frigjøringssett, over 100 komplette røykdykkersett, over 2500 komplette brannbekledningssett, IR-kameraer og lytteutstyr til søk etter personer i sammenraste bygninger, flere tonn helsemateriell og mer, til Ukraina etter krigens utbrudd den 24. februar.

Ukraina står bokstavelig talt i brann, de trenger all hjelp de kan få!

Dere kan lese mer om vårt arbeid i norske medier:

https://www.nrk.no/nordland/slukkar-ukrainske-brannar-med-norske-brannbilar-1.16149648?fbclid=IwAR0AwnBQAjnkEA6BI34FCrdDTNfvqUxD8YL7S7AGSCHHWN1DDh2u4uUmpNU

https://www.tv2.no/nyheter/utenriks/vinteren-star-for-tur-i-ukraina-slik-bidrar-nordmenn/15243940/

Øvrige medieomtaler:

https://docs.google.com/document/d/1Rdyk54XGeKojbyuUutoWq_ImpjHaQr9iaBNSRt2Fi4Q/edit?usp=drivesdk

Podkast med Odd Steinar Rønne og Joakim Sandodden samt vadsø brannvesen: https://youtu.be/D-HzhMDSUt0

Dere kan også følge oss på sosiale medier:

Twitter: http://twitter.com/NorwegianAidUkr

Facebook: https://www.facebook.com/groups/5138893412839545/?ref=share

Odd Steinar Rønne. Steinkjer 47891012

Joakim Sandodden. Trøndelag 93645056

Thomas Velle. Tønsberg  91702225

Erlend Nikolai Berg. Valdres 99631983

Halvor Kongsmo. Telemark 91644912

Even Rimstad. Larvik 99624818Brannbiler til Ukraina - Tidenes kolonne (tur 8) -Februar-

138 260 kroner innsamlet

177 givere
Avsluttet 04.03.2023
30% av 450 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Joakim Skjønsby Sandodden er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×