LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bistandstur til Ukraina fra 13.-19. januar 2023

Bistandstur til Ukraina fra 13.-19. januar 2023

Alle pengene vil bli brukt til å hjelpe flyktninger fra Ukraina

Bistandstur til Ukraina fra 13.-19. januar 2023

Vi er straks klar for en tur mot Ukraina for å levere et donert strømaggregat, innsamlede soveposer samt innsamlede varme klær og annet utstyr slik som tepper, puter og leker til barn. Vi vil også ta med oss flyktninger tilbake til Norge!

Vi trenger din hjelp til å få dette til! Gi gjerne din støtte til vår reise!

Informasjon om oppdraget:

Joon Øgren Andersen er med i styret i Nordic SOS Ukraine og har i løpet av fjoråret tatt sertifikat for buss, og har også kjøpt en minibuss med formål å bistå flyktninger fra Ukraina. Denne turen er planlagt gjennomført fra 13.-19. januar 2023.

Vi har minibuss med plass til tre rullestolbrukere, noe det er særlig behov for. På denne turen vil Jane (konen til Joon) og Anne Beathe (svigerinnen til Joon) bli med på turen. Begge er sykepleiere og vil bistå ved helsemessige utfordringer på veien.

Les om vår organisasjon her: www.nordicsosukraine.org  

Kort om de som er med på turen:

Joon - styremedlem i Nordic SOS Ukraine. Driver eget firma Vannteknikk SØR AS. Bor i Grimstad med kone og 4 barn. Har fra tidligere kjørt hjelpesending til Ukraina og hjulpet en familie på 3 til Norge som er bosatt i Grimstad og er nå blitt en del av familien.

Jane - Sykepleier og jobber på Legevakt. Gift med Joon, bor i Grimstad med 4 barn. Jane har vært engasjert i å hjelpe familien fra Ukraina med å finne seg til rette i nytt land og anser dem som en del av familien.

Ann Beathe - Sykepleier og jobber på legevakt. Bosatt i Grimstad med mann og 3 barn. Ann Beathe har et stort ønske om å hjelpe til og har på lik linje med Joon og Jane ønsket nye familiemedlemmer varmt velkommen.

Alle tre reisende har godkjent politiattest, noe som er et krav for å kunne hente flyktninger fra Ukraina. Turen er i samarbeid med Voluntary Support Norway -  www.voluntarysupportnorway.com

Soveposer: Vi samarbeider for øyeblikket med en person i Oslo som har samlet inn rundt 50 soveposer som vi skal bringe med oss til Ukraina. Dette er et initiativ fra et globalt forsikringssamarbeid og kommer fra kontakt vi har hatt med TAS Life (Ukraina). Disse soveposene vil vi ta med oss til Ukraina. Slikt utstyr er viktig under denne kalde vinteren.

Reisen vil bli finansiert av penger vi får inn til vår organisasjon, så alle bidrag mottas med stor takk!

Bistandstur til Ukraina fra 13.-19. januar 2023

5 400 kroner innsamlet

16 givere
Avsluttet 23.01.2023
54% av 10 000 kr
NORDIC SOS UKRAINE sitt profilbilde
NORDIC SOS UKRAINE mottar pengene

Om organisasjonen

Nordic SOS Ukraine er en ideell organisasjon som er involvert i å hjelpe flyktninger som kommer over grensen fra Ukraina. Vårt formål er å bistå med bistand og utstyr ved utsatte grenseoverganger, men også å hjelpe flyktninger til å komme til trygge land. Nordic SOS Ukraina vil fokusere på lett førstehjelp og psykologisk støtte ved grenseovergangene og mottak for flyktninger. Nordic SOS Ukraine vil også bistå med hjelp til flyktninger som allerede har kommet til Norge og de andre nordiske land, med deltakelse i ulike arrangement, aktiviteter og sosiale hendelser knyttet til flyktninger fra Ukraina. Dette vil skje både på internasjonalt, nasjonalt, regionalt og lokalt nivå.

Organisasjonsnummer: 928 913 813
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
NORDIC SOS UKRAINE er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×