LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Lille Pola-kriger. Samling for Pola med SMA

Lille Pola-kriger. Samling for Pola med SMA

Vi samler penger for Pola-lille krigeren som har spinal muskelatrofi og trenger medisinen for å leve

Det er Pola. 

Pola kommer til denne verden og blir en del av  familien. Hun er både en datter, et barnebarn og en niese. Og selv om hun ikke vet det ennå, vil hun og bli  en liten kriger som vil tenne og bidra  til handling tusenvis av hjerter. Varme hjerter som vil ønske å hjelpe henne. 

Da Pola ble født, var alt som det skulle. Hun var et energisk barn som tok foreldrene sine med storm. Tantene hennes så på henne med et ømt smil og søskenbarnene hennes så nysgjerrig på henne. Hun er foreldrenes store stolthet og spesielt til moren. Over tid begynte ting å endre seg, men ikke til det bedre. Pola ble stille og rolig, hun gråt nesten ikke. Ferdighetene hun hadde tilegnet seg for hver dag som gikk begynte å tape seg. Hun ble mindre aktiv. Den eneste bevegelsen hun gjorde var å følge foreldrene med øynene. I april 2022 kom resultatene av testene.  De  bekreftet de verste antakelsene og de unge foreldrenes liv  ble snudd opp ned… Pola led  av spinal muskelatrofi! En uhelbredelig, progressiv sykdom som svekker og dreper alle kroppens muskler! SMA fører som regel til at en dør ganske raskt. 

Det er en behandling i Polen som kan bidra til å stoppe utviklingen av SMA. På det tidspunktet fikk en ingen refusjon for denne type behandling. Prisen for en slik behandling beløp seg til gigantiske 9 millioner zloty.  Det er over 20 MNOK. Det er prisen  for et normalt liv for Pola.

5. januar 2023 har det gått ett år, da Pola ble født. Men hun fikk ikke blåse ut det første lyset på bursdagskaken sin, siden det trenger hun livreddende utstyr. Det er samlet allerede mer enn 85%  som trenges for å få et medikament for henne som vil hjelpe med SMA og som ikke man får støtte av polsk staten for. Men vi forsett trenger samle penger for å vise Pola den vakker verden. 

Lille Pola-kriger. Samling for Pola med SMA

2 700 kroner innsamlet

10 givere
Avsluttet 15.01.2023
5% av 50 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
POLSK-NORSK FORENING RAZEM=SAMMEN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×