Prosjektbilde for Kortfilmen "Mor"

Kortfilmen "Mor"

Pengene vil gå til produksjon av kortfilmen "Mor".

Prosjektor Filmproduksjon er en frivillig studentorganisasjon i form av et dugnadsdrevet produksjonsselskap i Trondheim. Formålet med organisasjonen er å få unge og aspirerende filmskapere til å utvikle seg gjennom praktisk produksjonserfaring. I dag består Prosjektor av 18 unge og engasjerte filmskapere fra hele Norge og utlandet, som alle er bosatt i Trondheim, hvorav de fleste er studenter. Vi jobber på eget initiativ, og fordelt på medlemmene har vi til sammen bred kompetanse innenfor de ulike fagrollene i en produksjon. 

Nå er vi i gang med produksjon av kortfilmen Mor. En psykologisk thriller som handler om en datter, en ung og ambisiøs svømmer som desperat ønsker å leve opp til kravene fra sin avdøde mor. En trening kommer datteren over en mystisk skygge som følger med på hun i svømmehallen. Datteren blir nysgjerrig på skyggen som minner hun om moren, noe som leder hun ut på dypt vann. 

Filmen tar opp press som legges på dagens unge, og hvordan et usunt press potensielt kan få fatale konsekvenser. Filmen setter det å leve i skyggen av noen helt på spissen i sitt forsøk på å engasjere publikum i tematikken. Som et unikt grep vil filmen ikke inneholde noe dialog for underbygge den skumle stemningen filmen skal bære preg av.

Selv om produksjonen er dugnadsdrevet, ligger likevel ikke budsjettet vårt på null. Vi er derfor svært avhengige av økonomisk støtte for å kunne realisere prosjektene våre ettersom vi ikke har inntekter eller midler til disposisjon forutenom dugnadsånden vår. Pengene vil gå til det som trengs av mat, kostymer, rekvisitter, utstyrsutleie, lokasjonsleie og lønning av våre to flinke skuespillere.

Kortfilmen "Mor"

9 050 kroner innsamlet

37 givere
Avsluttet 25.01.2023
90% av 10 000 kr
Prosjektor Filmproduksjon sitt profilbilde
Prosjektor Filmproduksjon
Ikke-verifisert
Karoline Husby Gjølgali står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Karoline Husby Gjølgali er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×