LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Vi minner om at det er innsamler som er ansvarlig for innholdet i denne spleisen og at du bør sette deg godt inn i saken før du gir ditt bidrag. Det finnes mer informasjon om vaksiner og vaksinasjon på www.fhi.no
Prosjektbilde for Norsk Politianmeldelse av antatt skyldige for forbrytelser mot det norske folk ved mRNA vaksinering.

Norsk Politianmeldelse av antatt skyldige for forbrytelser mot det norske folk ved mRNA vaksinering.

Pengene går til ressursbruk for å stevne de ansvarlige i Norge inn for Påtalemyndighetene for de enorme antall dødsfall og helseskader som de eksperimentelle mRNA injeksjonene har påført det norske folk, basert på løgnpropaganda "Sikker og Effektiv".

Det har vært en enorm økning i dødelighet og antatte vaksineskader de siste 2 åra. mRNA vaksinene er ikke vaksiner men genpreparater. De bruker ny teknologi, og de er eksperiementelle og ikke alment godkjente legemidler. Stortinget vedtok en tillatelse i strid med Bioteknologiloven. De har blitt markedsført som "sikre og effektive" mot Sars Cov 2. Det var de ikke. Storting,  Regjering, Helsemyndigheter, kommuner, og Media har ikke forholdt seg til Nurnberg protokollen, på noen av de 10 reglene som er etablert for å sikre farlige medisinske forsøk. Skadene synes å være enorme, og økende for hver sprøyte man tar. De som har tatt 3 eller 4 er verst stilt. Forsøkets skulle ha vært stoppet når det var klart at folk døde og fikk ødelagt helsa nært i tid. Vi ser nå at Pfizer er beskylt for svindel. FHI har deltatt aktivt i ulovlig markedsføring i media. Regjering og helsemyndigheter har et overliggende ansvar, men i hht smittevernlov er ansvaret primært hos kommunene. Denne innsamlingen gjelder å stille de ansvarlige til ansvar. Hvis Påtalemyndigheter ikke gjør dette, så vil saken gå videre til en ny fase i ICC. Jeg har personlig svært mye dokumentasjon og personlige erfaringer for å kjøre en tilsvarende kampanje i 2021, men nå er saken mer moden og fakta er enda mer overveldennde. Jeg håper at folk kan bidar til å støtte at saken blir etterforsket av Påtalemyndigheter og at prosessen med å få stilt de ansvarlige til ansvar nå starter. Det haster, da våre folkevalgte samarbeider med WHO om å innføre drakoniske tiltak i mai. Og vi må komme de i forkjøpet med denne klagen. Vedlagte grafiske fremstilling viser vel at det er en svært klar sammenheng mellom "C-19 Vaksiner" og økt dødelighet i en tidsnær kobling, ca 3-6 måneder. 

Det haster nå å få fokus på denne saken, og det er satt en tidsfrist på 14 dager til innsamlingen mot dette formålet. Vennligst støtt denne viktige saken! 

  

Norsk Politianmeldelse av antatt skyldige for forbrytelser mot det norske folk ved mRNA vaksinering.

52 720 kroner innsamlet

145 givere
Avsluttet 05.02.2023
52% av 100 000 kr
Anders Brunstad sitt profilbilde
Verifisert
Anders Brunstad mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Anders Brunstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×