LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Brannbiler til Ukraina - Påskekolonne (kolonne10)

Brannbiler til Ukraina - Påskekolonne (kolonne10)

Redde liv I Ukraina

Alle pengene som samles inn går direkte til å levere brannbiler, ambulanser og tilhørende utstyr til Ukraina med kolonnen som har overlevering i februar, samt - finansiering av semitrailer med strømaggregater og annet nødutstyr til Ukraina med overlevering før påske.


Norsk Ukrainsk brann- og ambulansestøtte er en humanitær organisasjon der styret består av personer med lang erfaring med overlevering av donerte brannbiler, ambulanser, samt brann- og helsemateriell til brannvesenet i Ukraina.

Vårt mål med denne spleisen er å finansiere kolonne nr. 10 med donerte brann- og ambulansebiler med avreise til Ukraina i slutten av mars / begynnelsen av april! 

Dette er i tillegg til flere tonn med strømaggregater, bekledning til brann- og redningstjenesten, redningsutstyr og helsemateriell som planlegges sendt til Ukraina med semitrailere ila mars.

Formålet til organisasjonen er å effektivt overlevere norske donasjoner av brannbiler, ambulanser, rednings- og førstehjelpsutstyr, samt - beskyttelsesklær for redningspersonell til krigsrammede Ukraina.

Vi har direkte kontakt med ledelsen i brannvesenet i Ukraina som fortløpende melder behovet. Utrykningskjøretøyene og materiellet vi allerede har overlevert til Ukraina, er tatt i bruk sør-øst og øst i landet der krigen har rammet befolkningen hardest (Kryvyj Rih, Dnipro, Zaporizhzhia, Kharkiv, Mykolaiv).

Vi er en non-profit organisasjon, og alle donerte midler går uavkortet til utgifter i forbindelse transport av kjøretøy og materiell til Ukraina. Alle i styret og andre medlemmer arbeider altså frivillig og uten lønn.

Den pensjonerte utrykningslederen Odd Steinar Rønne (tlf.: 478 91 012) fra Steinkjer er styreleder og kontaktperson for organisasjonen.

Medlemmene i styret er tilknyttet ulike beredskapsetater og transportselskap rundt om i Norge. Vi har sikret oss spisskompetanse på eksport og tolldeklarasjoner i styret, og får dermed svært effektivt donerte beredskapskjøretøy og materiell ned til Ukraina.

Ta kontakt om dere har brannbiler, ambulanser, strømaggregater, lysutstyr eller brann - og ambulansemateriell dere ønsker å donere til Ukraina.

Om dere ønsker å bidra økonomisk til arbeide med transport av donerte beredskapsbiler og materiell, kan dere benytte denne spleisen.

Vi har fra før levert 83 brannbiler og ambulanser, 3 redningsbåter med motorer, samt - 9 semitrailere med utstyr inklusivt 4 Norges største nødstrømaggregater, over 235 strømaggregater, over 30 frigjøringssett, over 100 komplette røykdykkersett, over 2500 komplette brannbekledningssett, IR-kameraer og lytteutstyr til søk etter personer i sammenraste bygninger, flere tonn helsemateriell og mer, til Ukraina etter krigens utbrudd den 24. februar.

Ukraina står bokstavelig talt i brann, de trenger all hjelp de kan få!

Dere kan lese mer om vårt arbeid i norske medier:

NRK: Sløkker ukrainske brannar med norske brannbilarhttp://nrk.no/nordland/slukkar-ukrainske-brannar-med-norske-brannbilar-1.16149648?fbclid=IwAR0AwnBQAjnkEA6BI34FCrdDTNfvqUxD8YL7S7AGSCHHWN1DDh2u4uUmpNU

TV2: Vinteren står for tur i Ukraina – http://tv2.no/nyheter/utenriks/vinteren-star-for-tur-i-ukraina-slik-bidrar-nordmenn/15243940/

Øvrige medieomtaler,  oversikt:

http://docs.google.com/document/d/1Rdyk54XGeKojbyuUutoWq_ImpjHaQr9iaBNSRt2Fi4Q/edit?usp=sharing


Podkast med Odd Steinar Rønne og Joakim Sandodden: https://youtu.be/D-HzhMDSUt0

Dere kan også følge oss på sosiale medier:

Facebook: NUBAS http://facebook.com/groups/5138893412839545/

Twitter: http://twitter.com/NorwegianAidUkr


Har du redningsutstyr, helsemateriell eller kjøretøy du ønsker å donere til Ukraina? 

Ta kontakt:


Odd Steinar Rønne. Steinkjer 47891012


Joakim Sandodden.  93645056


Thomas Velle. Tønsberg  91702225 


Erlend Nikolai Berg. Valdres 99631983 


Halvor Kongsmo. Telemark 91644912

Brannbiler til Ukraina - Påskekolonne (kolonne10)

43 300 kroner innsamlet

76 givere
Avsluttet 02.05.2023
12% av 350 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Bilde
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Joakim Skjønsby Sandodden er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×