Zeydi til Norge
4 875 kr
8 givere
Avsluttet

Zeydi til Norge

Mange av dere kjenner vår guide Zeydi. Hun er en gledesspreder, talentfull og kunnskapsrik. Hadde hun vært født i den vestlige verden er jeg sikker på at hun hadde vært leder av et stort selskap. Hun har et driv og et engasjement det ikke er mange forunte. Hun har aldri vært utenfor Cuba. Knapt utenfor Trinidad som er hennes hjemby. Foruten å være vår guide og samarbeidspartner, har hun også vært vår største bidragsyter innen  hjelpeprosjektet vårt i Trinidad. Hun har hjulpet oss å finne de som trenger hjelpen mest siden hun kjenner byen og folket. 

Men Zeydi har en egen drøm. Hun drømmer om å reise til et annet land. Vi vil så gjerne at denne drøm skal bli virkelig. Men som et lite firma etablert i et lav-kost land er det en utfordring å skaffe til veie nok penger. Når du som cubaner skal besøke et annet land må du først søke om visum fra ambassaden i Havanna. Deretter ha en reiseforsikring og billett. Du må videre ha en person som inviterer og garanterer for ditt opphold i det landet du skal besøke. Zeydi skal selv betale deler av reisen. Hun har spart lenge og vil selv betale forsikring og visumkostnader. Vi garanterer for hennes opphold i Norge, men det er umulig for oss å dekke flybillett og alle kostnader på veien. 

Derfor frir vi nå til våre tidlige gjester og andre interesserte som ønsker å bidra til at en en fantastisk person får oppfylt sin store drøm. Vil du være med på spleiselaget om å få Zeydi til Norge?? Støtt henne og hennes drøm! 

Innsamlingsaksjon til konto: 9801 34 15560 

Vipps: 99523818

Merk; Zeydi til Norge

Og på forhånd takk til alle dere som har tilbudt kost og losji til Zeydi om hun kommer seg til Norge en vakker dag :D

Opprettet av
Marianne Godstad EriksenVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Marianne Godstad EriksenKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Marianne Godstad Eriksen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×