Zeydi til Norge
4 875 kr
8 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

Zeydi til Norge

Mange av dere kjenner vår guide Zeydi. Hun er en gledesspreder, talentfull og kunnskapsrik. Hadde hun vært født i den vestlige verden er jeg sikker på at hun hadde vært leder av et stort selskap. Hun har et driv og et engasjement det ikke er mange forunte. Hun har aldri vært utenfor Cuba. Knapt utenfor Trinidad som er hennes hjemby. Foruten å være vår guide og samarbeidspartner, har hun også vært vår største bidragsyter innen  hjelpeprosjektet vårt i Trinidad. Hun har hjulpet oss å finne de som trenger hjelpen mest siden hun kjenner byen og folket. 

Men Zeydi har en egen drøm. Hun drømmer om å reise til et annet land. Vi vil så gjerne at denne drøm skal bli virkelig. Men som et lite firma etablert i et lav-kost land er det en utfordring å skaffe til veie nok penger. Når du som cubaner skal besøke et annet land må du først søke om visum fra ambassaden i Havanna. Deretter ha en reiseforsikring og billett. Du må videre ha en person som inviterer og garanterer for ditt opphold i det landet du skal besøke. Zeydi skal selv betale deler av reisen. Hun har spart lenge og vil selv betale forsikring og visumkostnader. Vi garanterer for hennes opphold i Norge, men det er umulig for oss å dekke flybillett og alle kostnader på veien. 

Derfor frir vi nå til våre tidlige gjester og andre interesserte som ønsker å bidra til at en en fantastisk person får oppfylt sin store drøm. Vil du være med på spleiselaget om å få Zeydi til Norge?? Støtt henne og hennes drøm! 

Innsamlingsaksjon til konto: 9801 34 15560 

Vipps: 99523818

Merk; Zeydi til Norge

Og på forhånd takk til alle dere som har tilbudt kost og losji til Zeydi om hun kommer seg til Norge en vakker dag :D

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Marianne Godstad Eriksen
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Marianne Godstad Eriksen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×