LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Studiestipend til sermonimester og en-av-oss Kjell Morten Bråten aka "Kjellemann 2.0"

Studiestipend til sermonimester og en-av-oss Kjell Morten Bråten aka "Kjellemann 2.0"

Pengene går direkte til Kjell Morten, jeg er trygg på at han selv vet best hvordan de skal disponeres for at Kjellemann 2.0 skal få både knakende godt feste og uforskammet god glid inn i nye dager, ikke noe is i rubben, kun skarpe kanter og medvind <3 !!

Folkens, vi er etter hvert blitt en ganske så anseelig flokk her ute i det virkelige liv som har fått både besøk og innspill og styringsfart fra en ekte og oppriktig Kjellemann, som på sitt helt eget vis, og med hele seg selv, har formet oss til de vi er blitt, og som på merkeverdig vis har satt oss i sving med å bli både bedre, rarere og mer komplette mennesker, både for oss og andre, enn det vi mest sannsynlig hadde klart på egen hånd. Snakker herunder også om egen reise, som fortsatt gift etter et utall av kunstens regler, gjort mulig av umåtelig unik bistand fra Kjellemann 1.0 <3 

Jeg håper og tror jeg har bred støtte fra flokken om at vi alle er veldig interesserte i at også Kjellemann 2.0 slår lag med oss og alle andre mer eller mindre merkelige folk inn i framtiden, hva den enn nå blir for en konstruksjon! 

Dog, det er en kjennsgjerning at det ikke er så fett på bankontoen når man må bruke både tid, tankekraft og tastatur på å finne ut hva man skal gjøre når selveste livet tok andre veier. Om vi ikke alle har vært der, så er iallefall undertegnede kjentmann om noen lurer.   

Derfor, denne spleisen skal ikke være en tiende, almisser eller annet horeri, men jeg tenkte from-the-bottom-of-my-heart at vi er mange nok som synes at uforglemmelige magiske øyeblikk er verdt et bidrag tilbake, som tilsammen muligens kan bidra til at vår egen han-vi-forteller-alt-til Kjell Morten kan få følelsen av at det skulle kunne være et snev av litt mer fast grunn under tøflene, mens han finner ut av veien videre - et studiestipend, for livet, assa .. det er jo ikke lært i en generasjon <3 #de'e'itnå'som'kjæm'tå'sæ'sjøl <3

Studiestipend til sermonimester og en-av-oss Kjell Morten Bråten aka "Kjellemann 2.0"

19 700 kroner innsamlet

52 givere
Avsluttet 01.04.2023
78% av 25 000 kr
Kjell Morten Bråten sitt profilbilde
Verifisert
Kjell Morten Bråten mottar pengene
Jo Arne Henriksen Lervik sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Jo Arne Henriksen Lervik
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Jo Arne Henriksen Lervik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×