LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Vinterbestige 100 topper over 2000m på under 20 dager og 100.000 til Petter Uteligger Stiftesen!

Vinterbestige 100 topper over 2000m på under 20 dager og 100.000 til Petter Uteligger Stiftesen!

Alle pengene går rett til Petter Uteligger Stiftelsen og arbeidet de gjør for å skape lyspunkter i hverdagen til borgere som sliter med en tøff hverdag!

Hei,

Jeg heter Kim Norgård og jeg har et stort hjerte for mennesker som sliter med rusproblemer. Dessverre mistet jeg min egen bror til en overdose, og jeg føler at jeg aldri helt klarte å hjelpe ham. Derfor har jeg bestemt meg for å gjøre noe positivt for andre i samme situasjon, og samtidig gjøre noe jeg elsker: å være i fjellene.

Mitt mål er å samle inn 100.000 til Petter Uteligger Stiftelsen og hjelpe de i arbeidet med å spre lyspunkter i hverdagen til rusavhengige og pårørende. Et hårete innsamlingsmål krever en hårete utfordring, og jeg skal prøve på noe som tilsynelatende ikke har blitt gjort tidligere; å vinterbestige 100 topper over 2000m på under 20 dager.

Jeg har mer eller mindre forberedt meg for denne utfordringen i 2 år med base i Sogndal. Jeg har tilbrakt mye tid høyfjellet og har blant annet bodd i lavvo i Hurrungane i 3 måneder fra April til Juni for å spe på med erfaring. I denne perioden tilbrakte jeg mellom 25-40 timer på tur i norges mest alpine terreng. Videre har jeg blitt brefører, isklatrer, høyfjellsklatrer, fjelløper og tinderangler. Målet har vært å fylle verktøykassa med nødvendig kunnskap for å bli en skikkelig fjellfant.

Det er et krevende mål og det er allerede mange som ikke tror jeg vil klare det, men har bestemt meg nok en gang for å ikke lytte til skeptikerne. De tar ofte feil, er min erfaring. Å samle inn 100.000 krever sin utfordringen, og jeg tror og håper at jeg vil fange interesse og sympati til saken med dette eventyret.

Jeg tar ansvaret for å dokumentere prosjektet på sosiale medier, og jeg ønsker å gi all mediaoppmerksomhet til stiftelsen og bidragsytere. Sammen kan vi gjøre en forskjell i livet til mennesker som sliter med rusproblemer.

Bli med på eventyret og bidra! Husk at alle monner drar.... :)

Vinterbestige 100 topper over 2000m på under 20 dager og 100.000 til Petter Uteligger Stiftesen!

104 128 kroner innsamlet

306 givere
Avsluttet 23.04.2023
104% av 100 000 kr
Kim Norgård sitt profilbilde
Verifisert
Kim Norgård
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Kim Norgård er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×