LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å gi Wangie Zigoma en fremtid

Hjelp oss å gi Wangie Zigoma en fremtid

Til skolegang og materiell for Wangie, samt eventuelle ekstraordinære akutte levekostnader for Wangie og hennes mor Patricia.

Trond Ytterbø og undertegnede hadde for noen år siden et prosjekt om albinisme i Malawi. Der samarbeidet vi med en nasjonal artist i Malawi ved navn Geoffrey "Jeff" Zigoma. Prosjektet handlet om å spre kunnskap om albinisme til samfunnet generelt og til dem som led av pigmentmangel spesielt.

Men litt ut i dette prosjektet så blir Jeff alvorlig syk. Han hadde dessverre gått for lenge med sårene på åpen hud og det utviklet seg til hudkreft. I 2013 dør Jeff under behandling i India. En behandling som vi var med å finansiere med norske innsamlede midler. Jeff etterlater seg konen Patricia og datteren Wangie. Hun var bare 6 år da hun mistet sin far.

Malawi er et av verdens fattigste land og vi har i tiden etter Jeffs bortgang holdt kontakten med konen Patricia og datteren Wangie. De siste årene har vi samlet inn midler og sendt månedlige bidrag til familien. Først og fremst for å sikre at Wangie kan gå på skole og få seg en utdanning. Dette er nøkkelen til et bedre liv i fremtiden. -Vi gir Wangie denne muligheten!

Det hender selvsagt at det oppstår ulike akutte uforutsette situasjoner for familien og da bidrar vi litt ekstra om det anses som nødvendig. Vi er likevel opptatt av ryddighet og kontinuitet, fremfor store engangsutbetalinger. Vi ber alltid om kvitteringer eller enkel dokumentasjon for ekstraordinære kostnader.

Kampanjen er bygget på tillit, men som bidragsyter kan du vite at her er det ingen administrasjon som skal spise av lasset. Alle midler som kommer inn vil gå uavkortet til formålet.

Prosjektets hjemmeside gir deg som bidragsyter mulighet for full økonomisk transparens (innsyn) og du kan følge prosjektet over tid med oppdateringer om familiens dagligliv i Malawi. Så gå gjerne til nettadressen under for å se mer om hva dette prosjektet handler om:

Wangie.no

På vegne av Patricia og Wangie sender vi en stor takk til deg som vil støtte prosjektet.

Trond Yttrbø & Morten Gjerde

Morten Gjerde
Spleis-ansvarlig for wangie.no

Hjelp oss å gi Wangie Zigoma en fremtid

6 000 kroner innsamlet

22 givere
Avsluttet 06.04.2023
60% av 10 000 kr
Morten André Gjerde sitt profilbilde
Verifisert
Morten André Gjerde mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Morten André Gjerde er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×