LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Parkinsonlandslaget i fotball reiser til Ray Kennedy Cup i Liverpool. Vi trenger en håndsrekning.

Parkinsonlandslaget i fotball reiser til Ray Kennedy Cup i Liverpool. Vi trenger en håndsrekning.

Pengene går til å finansiere deler av utgiftene til «Team Norway» i Ray Kennedy Cup i Liverpool i 2023, arrangere treningssamling(er) i forkant, samt kjøpe inn nødvendig fotball utstyr.

Fotball er medisin.

Hjelp Team Norway til Liverpool.

Parkinsonsrammede fra Norge deltar hvert år i internasjonal fotballturnering. Turen må dekkes av den enkelte, og vi setter igang kronerulling på spleis.no for å bidra til at laget består, og at flere kan bli med.

Bakgrunn:

Motivasjon til å gjøre hverdagen meningsfull er mangelvare blant mange «Parkinsonister». Trening og positive opplevelser er det eneste som faktisk hjelper godt!

I Danmark har fotballentusiaster hvert år i september arrangert en internasjonal fotballcup for Parkinson rammede; Ray Kennedy Cup.  I år er arrangementet flyttet til Liverpool i England.  Turneringen engasjerer og motiverer de som er rammet av denne alvorlige og uhelbredelige sykdommen. Man har noe å trene for, man får positiv sosial omgang med andre i samme situasjon, og det skapes tette bånd og nye vennskap på tvers av landegrensene.

I 2022 hadde turneringen 10 års jubileum.  Norge stilte som vanlig  med lag.  Etter flere dramatiske kamper, endte Team Norway på en meget hederlig bronseplass.

For oss som har Parkinsons er fotball perfekt for å opprettholde eller forbedre balanse, koordinasjon, konsentrasjon, styrke, utholdenhet mm. Men det viktigste er likevel at vi samler motivasjon til å fortsatt gå hver dag i møte med positivt driv. (Særlig etter å ha slått våre naboland i fotball.)

Jeg ønsker å bidra til at fotball generelt, og Ray Kennedy Cup spesielt, blir lettere tilgjengelig for Parkinson rammede.  Personlig har jeg nå hatt sykdommen i 9 år, og kjenner godt på virkningen av mestring, fellesskap og glede i et arrangement som dette.

De norske deltakerne må koste turen selv.  Selv med rimeligste løsning på alle områder av turen, er dette for mange en kostbar affære.  Mange gode fotballspillere har derfor ikke mulighet til å delta pga prisen på turen. Jeg har derfor besluttet å etablere en spleis, for å finansiere utgifter for deltakerne i Ray Kennedy Cup. Jeg og Team Norway takknemlig for bidrag i enhver størrelsesorden.

På Spleis.no er det superlett å gi med Vipps, kort og faktura. Du vil som giver ha full oversikt over aktiviteten.  For de av dere som er eiere eller beslutningstakere i en bedrift, er det også selvsagt mulig å få sponsorstatus med logo på «Landslags» drakta.  Kontakt meg direkte for å snakke mer om dette.

Takk for at du leste helt hit! ☺️

Ingar.

Parkinsonlandslaget i fotball reiser til Ray Kennedy Cup i Liverpool. Vi trenger en håndsrekning.

35 010 kroner innsamlet

138 givere
Avsluttet 10.04.2023
35% av 100 000 kr
Ingar Tangen Odland sitt profilbilde
Verifisert
Ingar Tangen Odland mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ingar Tangen Odland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×